Siirry sisältöön

26.3.  Varmasti-asiakastapahtuma

Finlandia-talo, Helsinki

26.3.  Varmasti-asiakastapahtuma

Finlandia-talo, Helsinki

Ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa Varmasti-asiakastapahtumaan Finlandia-talolle Helsinkiin tiistaina 26.3. klo 8-13.30.  Tapahtuman teemana on tiedolla johtaminen.

Ti 26.3. klo 8-13:30 Finlandia-talo, Veranda, Helsinki

  • 8:00 Aamukahvi ja ilmoittautuminen
  • 8:30 Tervetuloa, Suvi Hintsanen, johtaja, asiakkuudet, Varma 
  • 9:00 Tiedolla johtamisen tulevaisuus - intuitiosta algoritmeihin, Henri Hyppönen, luova johtaja ja yrittäjä
  • 9:30 Mielenterveys on kasvava työkykyhaaste, mitkä ovat työkykyjohtamisen vaikutuskeinot? Jan Schugk, ylilääkäri 1.4.2019 alkaen, Varma
  • 10:30 Oivalluksia tiedolla johtamisesta, Katriina Ahtee, hyvinvointijohtaja, Kesko Oyj
  • 11:00 Humaanissa ympäristössä kasvaa uusia ideoita, Verneri Leimu, suunnittelija ja strategi, yksi perustajista, 358
  • 11:30 Miksi mieli haavoittuu nykytyössä? Tutkimushavaintoja suomalaisen työntekijyyden muutoksesta, Ari Väänänen, tutkimusprofessori, Työterveyslaitos
  • 12:10 Aamupäivän yhteenveto, Suvi Hintsanen, johtaja, asiakkuudet, Varma 
  • 12:30 Lounas ja verkostoitumista
  • 13:30 Tilaisuus päättyy

Tapahtuma on täynnä.

 

Johda tiedolla - onnistu varmasti!

Tervetuloa Varmasti-asiakastapahtumaan Finlandia-talolle Helsinkiin tiistaina 26.3. klo 8-13.30.  Tapahtuman teemana on tiedolla johtaminen.

Työkyvyn johtaminen tiedolla haastaa suomalaisia yrityksiä enemmän kuin koskaan aiemmin. Työkykyriskien luonne on muuttunut siinä missä työelämä ja työn tekemisen muodotkin. Tämä näkyy myös työkyvyttömyystilastoissa ja tutkimustuloksissa. Muuttuvassa työelämässä työkykyjohtaminen perustuu vahvasti tietoon. Mistä keräämme ja miten hyödynnämme tietoa työkykyjohtamisesta?

Tarjoamme Varmasti-asiakastapahtumassa 26.3. mielenkiintoisen ja asiantuntevan kattauksen puhujia tiedolla johtamisen eri näkökulmista. 

Tule mukaan osallistumaan ja inspiroitumaan tärkeiden asioiden ympärille.

#huominenvoittaa #varmasti

Puhujat

Suvi Hintsanen on Varman asiakkuudet-toiminnosta vastaava johtaja ja Varman johtoryhmän jäsen. Hänellä on kokemusta erilaisista liiketoiminnan, kehittämisen ja markkinoinnin johtotehtävistä. 

Suvi Hintsanen
johtaja, asiakkuudet, Varma
Suvi Hintsanen
johtaja, asiakkuudet, Varma

Jan Schugk vastaa Varman työelämään, työkykyyn ja työkyvyttömyyteen kohdistuvasta tutkimustoiminnasta. Hänellä on vahva kokemus sosiaalivakuutuksen, työterveyshuollon ja työkyvyn tukemisen alueilta. Jan aloittaa Varman ylilääkärinä 1.4. 

Jan Schugk
ylilääkäri 1.4. alkaen, Varma
Jan Schugk
ylilääkäri 1.4. alkaen, Varma

Ari Väänänen on toiminut useissa tutkimus- ja asiantuntijatehtävissä Työterveyslaitoksella vuodesta 1998 lähtien. Tällä hetkellä hän toimii Työterveyslaitoksella Väestö ja työkyky -ohjelman ohjelmapäällikkönä. Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat muuttuvan työväestön sekä työn ja terveyden leikkauspisteeseen liittyvät kysymykset. 

Ari Väänänen
tutkimusprofessori, Työterveyslaitos
Ari Väänänen
tutkimusprofessori, Työterveyslaitos

Verneri Leimu on yksi mainos- ja designtoimisto 358:n perustajista, suunnittelija ja strategi. Hänen intohimoaan on seurata maailman pyörimistä ja ajan ilmiöitä. 358 on palkittu luova toimisto, jonka ydinosaamista on käyttäjälähtöinen luova suunnittelu ja design.

Verneri Leimu
suunnittelija & strategi, yksi perustajista, 358
Verneri Leimu
suunnittelija & strategi, yksi perustajista, 358

Henri Hyppönen on Suomen johtava keynote-puhuja, kirjailija, johtoryhmävalmentaja ja ajattelun uudistaja. Henrin intohimoina ovat yllättävät totuudet ja poikkeukselliset ideat sekä tulevaisuus, tekoäly ja luovuus.

Henri Hyppönen
luova johtaja, yrittäjä
Henri Hyppönen
luova johtaja, yrittäjä

Katriina Ahtee toimii hyvinvointijohtajana Kesko Oyj:ssä. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus henkilöstön ja työkyvyn kehittämisestä useilta eri toimialoilta. Häntä innostaa datan ja uusien teknologioiden hyödyntäminen työkykyjohtamisen tukena ja erinomaisen työntekijäkokemuksen vauhdittaminen. 

Katriina Ahtee
hyvinvointijohtaja, Kesko Oyj
Katriina Ahtee
hyvinvointijohtaja, Kesko Oyj
(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();