(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); Siirry sisältöön

Tule käymään!

Tule paikan päälle katsomaan, missä tilat ovat ja miltä ne näyttävät. Samalla näet, mikä osa tilasta on sinulle sopivin.

VarmaWorksin Host on paikalla arkisin kello 8.30-16.00, Väinö Linnan aukio 15, 4.krs.

Voit ottaa yhteyttä Hostiin myös varmaworks@varma.fi.

Sovi tutustumiskäynti

Koska haluat tulla tutustumiskäynnille VarmaWorksiin? Ehdota sinulle sopivaa aikaa. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Kiitos että jätit yhteystietosi! Olemme sinuun yhteydessä!
Syötä päivä
Syötä nimi
Syötä sähköposti
Syötä puhelinnumero
{{ ctrl.formError }}

VarmaWorksin edut

Puhekupla

Coworking-tilat

Coworking-tiloihin hankit käyttöoikeuden tarpeesi mukaan.

Puhekupla

Nopea Wi-Fi verkko

Nopea langaton 100/100M nettiyhteys.

Puhekupla

Neuvotteluhuoneet

Onko aika kortilla? Kutsu vieraasi tänne kokoukseen. Voit varata neukkarin erikseen.

Puhekupla

Tauon paikka

Kaikki kahvimme ovat 100 % vastuullisesti sertifioituja. Se tarkoittaa että huolehdimme sekä ihmisistä että ympäristöstä. Lisäksi kahvimme valmistetaan aina 100 % korkealaatuisista Arabica -pavuista. Kahvissamme on runsas maku ja reilu jälkimaku.

Hinnat

Allamainittuihin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Vapaa työpiste yhteisellä työskentelyalueella

150
€/hlö kk
Ostat oikeuden käyttää vapaana olevaa työpistettä yhdelle henkilölle yhteisellä työskentelyalueella 4. kerroksessa. Työpisteen sijainti voi vaihdella päivittäin ja se on tyhjennettävä yön ajaksi.

Vakiotyöpiste yhteisellä työskentelyalueella

290
€/hlö kk
Ostat oikeuden käyttää omaa vakiotyöpistettä yhdelle henkilölle yhteisellä työskentelyalueella 5. kerroksessa. Työpisteen sijainti pysyy samana koko varauksesi ajan ja voit säilyttää siinä omia työtarvikkeitasi.

Team 3

400
€/team kk
Ostatte käyttöoikeuden kolmelle hengelle kalustettuun tiimityötilaan ja kulkuavaimet VarmaWorksiin neljälle tiimin jäsenelle.

Team 4

750
€/team kk
Ostatte käyttöoikeuden neljälle hengelle kalustettuun tiimityötilaan ja kulkuavaimet VarmaWorksiin kuudelle tiimin jäsenelle.

Team 6

1000
€/team kk
Ostatte käyttöoikeuden kuudelle hengelle kalustettuun tiimityötilaan ja kulkuavaimet VarmaWorksiin yhdeksälle tiimin jäsenelle.

Team 8

1200
€/team kk
Ostatte käyttöoikeuden kahdeksalle hengelle kalustettuun tiimityötilaan ja kulkuavaimet VarmaWorksiin kahdelletoista tiimin jäsenelle.
}