Valitse kumppani, josta voit olla varma

Yrittäjän arjessa eläke voi tuntua kovin kaukaiselta asialta. Miksi pitäisi käyttää aikaansa eläkeyhtiön valintaan – eivätkös ne vakuutuksetkin ole kaikki samanlaisia?

Esimerkiksi siksi, että lakisääteinen YEL-vakuutus on yrittäjän vakuutuksista tärkein. Se kattaa yrittäjän koko elämän. Se kerryttää eläkettäsi, ja siihen perustuu myös koko muu sosiaaliturva. Yrittäjän eläkevakuutus on parhaimmillaan vuosikymmenien mittainen kumppanuus. Kumppaniksi kannattaa valita yhtiö, joka tukee sinua yrittäjänä kasvamisessa ja on valmiina kulkemaan rinnallasi yllättävissäkin käänteissä. Asiakkaanamme voit olla varma, että saat aina tarpeidesi mukaista palvelua.

Kuusi syytä valita Varman YEL-vakuutus

1. Turvaat arkesi kaikissa tilanteissa

YEL-vakuutus kasvattaa eläkepottiasi, ja sen varaan rakentuu myös yrittäjän muu sosiaaliturva, esimerkiksi työttömyystuet ja vanhempainpäivärahat.

2. Hoidat asiasi helposti

Varman vakuutusasiakkaana saat käyttöösi helppokäyttöisen asiointipalvelun, joka on aina auki. Varma Asioinnissa hoidat vakuutusasiasi kätevästi vaikka älypuhelimellasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Myös YEL-vakuutuksen saat vaivattomasti verkosta muutamassa minuutissa. Lue lisää Varma Asioinnista.

3. Saat yksilöllistä palvelua

Kun sinulla on Varman YEL-vakuutus, saat tilanteeseesi sopivaa, henkilökohtaista palvelua. Asiakkaidemme palkitsemat asiantuntijamme ovat valmiina tukemaan sinua yrittäjyyden kaikissa vaiheissa. Asiakaspalvelumme on helposti ulottuvillasi puhelimessa, chatissa ja Varma Asioinnissa.

4. Säästät rahaa

Jos olet uusi yrittäjä, saat meiltä automaattisesti 22 prosentin alennuksen YEL-vakuutuksen maksuista ensimmäisten neljän vuoden ajaksi. Lue lisää YEL-maksusta.

5. Valitset joustavan kumppanin

Voit parantaa turvaasi maksamalla YEL-vakuutukseen lisämaksua, ja voit myös tilapäisesti pienentää YEL-vakuutuksen maksuja. Jos satut joskus olemaan joustavien maksuaikajärjestelyjen tarpeessa, ole yhteydessä! Asiantuntevat neuvottelijamme saavat paljon kiitosta asiakkailtamme. Löydämme yhdessä ratkaisun tilanteeseesi.

6. Teet vastuullisen valinnan

Varmalla on pitkälle tulevaisuuteen ulottuva vastuu eläkevarojen hoitamisesta ja asiakkaistamme. Samalla, kun pidämme huolta sinusta ja sosiaaliturvastasi, otamme huomioon myös ympäristön, työntekijämme ja tulevat sukupolvet. Lue lisää vastuullisesta työstämme.

Tilaa maksuton yrittäjäkurssimme!

Hyödynnä ilmainen yrittäjäkurssimme ja onnistu yrittäjänä! Kurssilla opit esimerkiksi yrittäjyyden eri muodoista, yrittäjän tuista, vakuutuksista ja pankkiasioista, liiketoimintasuunnitelman teosta ja oman työkykysi ylläpidosta.

Sivutoiminen yrittäjä, harkitseko päätoimiseksi yrittäjäksi siirtymistä?

Onko sivutoiminen yrityksesi kasvanut niin suureksi, että suunnittelet loikkaa päätoimiseksi yrittäjäksi? Muistilistamme auttaa liiketoiminnan kasvattamisen suunnittelussa!

Mitä sinun tulisi tietää yrittäjän työttömyysturvasta?

Yrittäjä voi liittyä työttömyyskassaan kuten palkansaajakin ja saada työttömyyskorvausta yritystoiminnan loppuessa. Miten Yrittäjäkassa toimii, ja kuka pääsee sen jäseneksi? Lue artikkelistamme, mitä sinun on hyvä tietää yrittäjän työttömyysturvasta ja työttömyyskassan jäsenyydestä.

Ota uusi YEL-vakuutus tai siirrä nykyinen vakuutuksesi Varmaan