TyEL-vakuutus Varmasta – enemmän hyötyä vähemmällä rahalla

Onneksi olkoon – työntekijän palkkaaminen on yritykselle aina iso askel. Työntekijöidesi eläketurvan hoidat kuntoon helposti Varman TyEL-vakuutuksella.

Tarvitset TyEL-vakuutuksen, kun työsuhteessa oleva työntekijäsi on täyttänyt 17 vuotta ja hänelle maksetaan palkkaa vähintään 68,57 euroa kuukaudessa. TyEL-vakuutus on lakisääteinen, mutta ei silti ole samantekevää, minkä vakuutusyhtiön kumppaniksesi valitset. Työeläkeyhtiöiden palveluissa on eroja. Kumppaniksi kannattaa valita yhtiö, joka tukee työntekijöitäsi, auttaa yritystäsi kasvamaan ja on valmiina kulkemaan rinnallasi yllättävissäkin käänteissä. Varman TyEL-vakuutus on yrityksellesi edullinen ja luotettava valinta.

Meidän henkilöstön jaksaminen, työhyvinvointi ja motivaatio heijastuu suoraan meidän asiakaskokemukseen. Varma on ollut luottokumppanina näiden kehittämisessä jo vuosien ajan, ja voin lämpimästi suositella Varmaa muillekin kollegayrityksille.
Jyrki Vaara, yrittäjä ja toimitusjohtaja, Printcom Center Oy
Meille on tärkeää, että saamme kumppaneiltamme tukea henkilöstön hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtimiseen.
Juhani Järvensivu, yrittäjä ja toimitusjohtaja, Fiksu Ruoka Oy
Varma Akatemian sisältöjä ehtii helposti tekemään sopivissa väleissä. Olen mainostanut henkilöstölle, että Varma Akatemiasta löytyy paljon enemmänkin materiaalia, ja opintopolku oli vain pintaraapaisu. Olen myös nostanut esihenkilöille muita opintopalasia.
Marketta Eggleton, talous- ja hallintopäällikkö, Energiateollisuus ry

Kuusi syytä valita Varman TyEL-vakuutus

1. Säästät rahaa

Meiltä saat varmasti edullisen TyEL-vakuutuksen. Maksamme vuosittain TyEL-vakuutusasiakkaille asiakashyvitystä, joka pienentää vakuutuksen kustannuksia. Varma on markkinoiden vakavaraisin työeläkeyhtiö. Siksi voimme antaa TyEL-maksuihisi kunnon alennukset.

2. Hoidat asiasi helposti

Ota TyEL-vakuutus helposti verkossa. Jos sinulla on jo vakuutus voimassa muualla, hoidamme vakuutuksen siirron puolestasi. Saat heti käyttöösi Varma Asioinnin – helppokäyttöisen asiointipalvelumme, jossa voit hoitaa vakuutusasiasi silloin, kun sinulle sopii. Jos sinulla on myös Varman YEL-vakuutus, hoidat siihen liittyvät asiat kätevästi samassa palvelussa.

3. Vahvistat työhyvinvointia ja työkykyä

Varman TyEL-vakuutus antaa sinulle keinoja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Autamme pitämään huolta sekä omasta että työntekijöidesi jaksamisesta. ​Asiakkaana saat käyttöösi Varma Akatemia -oppimisympäristön, josta löydät helposti työkaluja työkyvyn johtamiseen ja ylläpitämiseen. Lisäksi työkykyasiantuntijamme ovat käytettävissäsi aina tarvittaessa.​ Lue lisää Varma Akatemiasta.

4. Saat yksilöllistä palvelua

Kun vakuutuksesi on Varmassa, saat tilanteeseesi sopivaa, henkilökohtaista palvelua. Asiakkaidemme palkitsemat asiantuntijamme ovat valmiina tukemaan sinua yrityksesi muuttuvissa käänteissä. Asiakaspalvelumme on helposti ulottuvillasi niin puhelimessa, chatissa kuin Varma Asioinnissa. Tutustu Varma Asiointiin.

5. Valitset joustavan kumppanin

Jos satut joskus olemaan joustavien maksuaikajärjestelyjen tarpeessa, ole yhteydessä! Asiantuntevat neuvottelijamme saavat paljon kiitosta asiakkailtamme. Löydämme yhdessä ratkaisun tilanteeseesi!

6. Teet vastuullisen päätöksen

Varmalla on pitkälle tulevaisuuteen ulottuva vastuu eläkevarojen hoitamisesta ja asiakkaistamme. Samalla kun pidämme huolta sinun ja työntekijöidesi sosiaaliturvasta, otamme huomioon myös ympäristön, omat työntekijämme ja tulevat sukupolvet. Lue lisää vastuullisesta työstämme.

Miksi valitsimme Varman – Tutustu asiakkaidemme tarinoihin

Harkitsetko vasta työntekijän palkkaamista?

Mietitkö ensimmäisen työntekijän palkkaamista, mutta jokin asia vielä askarruttaa? Vastauksen voit löytää ensimmäisen työntekijän palkkaamisen tietopaketistamme!

Ota uusi TyEL-vakuutus tai siirrä nykyinen vakuutuksesi Varmaan