Helpomman arjen vuokrakoteja Tampereen keskustassa

Puuvillatehtaankatu 6 AB-C, 33210 Tampere
Tampereen keskustan kupeeseen Puuvillatehtaankadulle on valmistunut uusia upeita Aika Koteja -asuntoja. Idyllisellä kadulla naapureinasi ovat kauniit puutalot sekä Pikkupalatsina tunnettu uusrenessanssitalo. Aika Koteja – konsepti on uusi asumisen konsepti niille, jotka odottavat kodiltaan ja asumiseltaan tavallista enemmän helppoutta, tukea ja palveluita.

Kohteen tiedot

 • 1. vaihe (C) valmis: joulukuu 2022
 • 2. vaihe (AB) valmis: kesäkuu 2023
 • Pysäköinti: Oma autohalli
 • Tupakointi: Laaja tupakointikielto
 • Esteettömyys: Huomioitu yleisissä tiloissa sekä asunnoissa, muutokset asukkaan tarpeiden mukaan
 • Lemmikit: Kaikenkarvaiset perheenjäsenet ovat tervetulleita Varman vuokrakoteihin!
 • Yleiset tilat: Maksuttomat ja esteettömät pesutupa, kerhotila ja sauna
 • Lisäpalvelut talossa: Postin pakettiautomaatti, huoneistokohtaisesti varattavia istutuslaatikoita yhtiön pihamaalla
 • Muut palvelut: Yhtiössä vierailee ulkopuolisia palveluntarjoajia, joilta asukkaat voivat halutessaan tilata lisämaksusta arkea helpottavia palveluita
 • Asuntojen ilme: Parkettilattia ja vaalea yleisilme. Asunnoissa on valmius monille muutostöille kuten tukikahvoille ja seinien maalaukselle

Kaikki Puuvillatehtaankadun Aika Koteja -asunnot valmistuneet

Loppuvuodesta 2022 valmistunut C-talo sai seurakseen lisää Aika Koteja, kun AB-talo avautui uusille asukkailleen kesäkuussa 2023. AB-talo jakaa edeltäjänsä kanssa saman konseptin, laatutason, palveluntarjoajat ja esteettömäämpään arkeen tähtäävät puitteet. Asuntoja on vielä muutamia jäljellä - pääset muuttamaan vaikka heti!

Tervetuloa kotiin, joka helpottaa elämääsi

Aika Koteja -konseptin asunnot tarjoavat elämää helpottavia ratkaisuja, muuttuvat tarpeittesi mukana ja tarjoavat tukea, kun sitä tarvitset. Puuvillatehtaankatu 6 AB/C on helpon asumisen koti, jossa voi viettää turvallista, yhteisöllistä ja omaehtoista elämää. Aika Koteja on uusi asumisen konsepti niille, jotka odottavat kodiltaan tavallista enemmän - oli se sitten parempia palveluita, fiksuja ratkaisuja tai tukea arkeen elämäntilanteen muuttuessa. Näissä kodeissa iälläsi, tulotasollasi tai elämäntilanteellasi ei ole merkitystä, Aika Koteja on konsepti kaikille.

Vähemmän esteitä ja enemmän mahdollisuuksia sujuvaan arkeen

Puuvillatehtaankadun Aika Koteja -asunnoissa on otettu huomioon elämän muuttuvaisuus ja yllättäenkin eteen tulevat haasteet. Tiloissa on vaivatonta liikkua, sillä esteettömyys ja olosuhteet esimerkiksi pyörätuolilla liikkuville on otettu jo suunnitteluvaiheessa huomioon mm. poistamalla huoneiden välisiä tarpeettomia kynnyksiä. Pintamateriaaleihin, mitoituksiin ja valaisuun on kiinnitetty erityishuomiota, jotta liikkuminen olisi turvallista ja helppoa. Myös seinärakenteet ja esimerkiksi wc-pönttö on valittu niin, että asiakkaan on mahdollista lisätä asuntoon tukikahvoja niitä tarvitessaan.

Huomioithan, että esteettömyystaso vaihtelee asuntokohtaisesti. Varmista asunnon sopivuus omiin tarpeisiisi ennen vuokraamista Colliersin vuokravälittäjältä.

Mukavamman arjen koteja

Lisämukavuutta kaikenlaisiin elämänvaiheisiin tuovat talon palvelut kuten Postin pakettiautomaatti ja hyvin varusteltu, kaikille käyttäjille sopiva ulkokuntoilupaikka. Lisäksi yhtiön pihamaalle tulee huoneistokohtaisesti varattavia kasvatuslaatikoita yrteille, kukille ja vihanneksille. Liikuntarajoitteisia palvelee talon oma apuvälinevarasto, jonne mahdolliset liikkumiseen tarvittavat laitteet saa turvallisesti säilöön. Auton saa kätevästi talon omaan maanalaiseen pysäköintihalliin ilman taistelua keskustan ruuhkaisista parkkipaikoista. Useimmissa asunnoissa on myös oma parveke tai ranskalainen parveke ja muutamissa ensimmäisen kerroksen kodeissa jopa oma terassipiha.

Lisäpalveluita tarpeesi mukaan

Joskus elämä käy hektiseksi tai kotoa poistuminen on muuten vaivalloista, jolloin esimerkiksi kampaaja tai hieroja olisi mukava tilata suoraan kotiin. Aika Koteja -vuokralaisena voit helposti tilata tarpeisiisi vastaavia palveluita omien aikataulujesi mukaan Aika Koteja -konseptin yhteistyöpalveluntarjoajilta. Palvelut eivät ole osa vuokrasopimusta, vaan asukas sopii niitä halutessaan erillisellä tilauksella palveluntarjoajan kanssa.

Sijainti keskellä kauneinta Tamperetta

Uudet vuokra-asunnot rakentuvat Finlaysonin kaupunginosaan, joka sijaitsee Tampereen keskustassa.

 

 • K-Market 200 m
 • Näsinpuisto 250 m
 • Lidl 300 m
 • Elokuvateatteri 350 m
 • Pääkirjasto 550 m
 • Apteekki 700 m

Kiinnostavaa luettavaa juuri sinulle

Kodit vuokraa Colliers Asunnot