Toimitilat

Uusia toimistotiloja Kalasatamaan

Tule mukaan suunnittelemaan omat toimistotilasi!

Merelliseen Kalasatamaan, Keskon pääkonttorin K-Kampuksen kylkeen, valmistuu vuonna 2019 joustavia toimistotiloja erilaisten yritysten tarpeisiin. Helsingin keskustan lähellä sijaitseva alue tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet ja monipuolisen palveluvalikoiman. Lähellä sijaitsevat mm. Kalasataman metroasema ja REDI, joka on Helsingin kantakaupungin suurin kauppakeskus. Myös Teurastamon monipuolinen ravintolamaailma sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä.

Vuokrattavia tiloja on yhteensä 10 000 neliötä.

Lisätietoja antaa Benjamin Kalliola, Kiinteistökehityspäällikkö, p. +358 50 099 6688, benjamin.kalliola@varma.fi

Salmisaarenaukio 2:n tilat vuokrattavissa syksyllä 2017

Tule tutustumaan valoisaan monitilatoimistoon, jossa on huikeat merinäköalat. Tee varaus jo nyt!

Vuokrattavaa pinta-alaa on 1.-4. krs. yhteensä n. 2700m2, josta yksi kerrosala on n. 690m2. Muuntojoustavat tilat voidaan toteuttaa monitoimi-, avo- tai kombitilana ja ne ovat jaettavissa myös kahdelle vuokralaiselle.

toimitilat.varma.fi/Salmisaarenaukio 2 
Video kohteesta 

Ota yhteyttä: Toimitilajohtaja Toni Pekonen, 010 244 7610, toni.pekonen@varma.fi

Lönnrotinkatu 18 valmistui alkuvuodesta 2017

Vielä muutama toimistotila vuokrattavana!

Lönnrotinkatu 18 on yksilöllinen ja täysin modernisoitu loft-henkinen funkkistalo Helsingin ydinkeskustassa. Tutustu vielä vapaana oleviin toimitiloihin.

Kauppakeskus Rajalla På Gränsen

Rajalla På Gränsen -kauppakeskus sijaitsee kirjaimellisesti rajalla - Suomi ja Ruotsi kohtaavat kauppakeskuksen ovella ja kaupankäynti on luonnikasta valuutasta tai aikaerosta riippumatta!

Rajalla on johtava muodin ja päivittäistavaran keskus, tarjoten autoileville asiakkailleen tilavan ja lämpimän parkkihallin. Citymarket ja Tokmanni tarjoavat päivittäiset tavarat, H&M, Kappahl, Lindex, Kicks, Cubus ja BikBok houkuttelevat muodin ostoksille. Rajalla -kauppakeskuksessa voi viettää aikaa myös elokuvissa Bio Rexissä tai nauttia kahviloiden ja ravintoloiden palveluista.

tytti.juhokas@varma.fi, puh.  010 244 5018

Finlaysonin alue

Finlaysonin alue on perinteikäs tehdasmiljöö Tampereen ydinkeskustassa Tammerkosken kansallismaisemassa. Alueen historia ulottuu 1820-luvulle, jolloin sinne perustettiin Finlaysonin puuvillatehdas. 

Nykyään alue on modernisoitu monipuoliseksi vapaa-ajan, kulttuuri- ja ravintolatoiminnan sekä toimistotyöpaikkojen keskittymäksi. Alueella toimii noin 100 yritystä ja vuokrattavaa tilaa on kokonaisuudessaan lähes 90 000 neliömetriä. Liike- ja toimistotilojen lisäksi alueelta on vuokrattavissa tiloja myös tapahtumakäyttöön. 


kai.niinimaki@varma.fi
, puh. 040 729 8144
Finlaysonin alue

Viihdekeskus Flamingo

Viihdekauppakeskus Flamingo on Suomen suurin viihteen ja vapaa-ajan keskus Vantaanportissa lähellä lentokenttää. Keskus yhdistyy kauppakeskus Jumboon yhdyskäytävällä ja tarjoaa näin asiakkaalle ainutlaatuisen mahdollisuuden ostoksiin ja palveluihin sekä vapaa-aikaan ja viihtymiseen.

Flamingossa toimii Finnkinon elokuvateatteri, keilahalli Bowlcircus, liikuntakeskus Elixia, Megazone, Prison Island, Hohtogolf ja lukuisia erilaisia ravintoloita. Flamingossa voi tehdä ostoksia erikoisliikkeistä sekä nauttia hyvinvointipalveluista esim. Flamingon Kylpylässä. Break Hotel Sokos Flamingo tarjoaa upean mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan matkailuun sekä kokousasiakkaille. Tulevan laajennuksen valmistuttua syksyllä 2018 hotellista löytyy yli 500 hotellihuonetta.

tytti.juhokas@varma.fi, puh. 010 244 5018
www.flamingo.fi