Toimitilat

Salmisaarenaukio 2:n tilat vuokrattavissa syksyllä 2017

Tule tutustumaan valoisaan monitilatoimistoon, jossa on huikeat merinäköalat. Tee varaus jo nyt!

Vuokrattavaa pinta-alaa on 1.-4. krs. yhteensä n. 2700m2, josta yksi kerrosala on n. 690m2. Muuntojoustavat tilat voidaan toteuttaa monitoimi-, avo- tai kombitilana ja ne ovat jaettavissa myös kahdelle vuokralaiselle.

varma.toimitilat.fi/Salmisaarenaukio 2 
Video kohteesta 

Ota yhteyttä: Toimitilajohtaja Toni Pekonen, 010 244 7610, toni.pekonen@varma.fi

Uusikumpu Business Park Espoon Niittykummussa nyt vuokrattavissa!

Uusikumpu tarjoaa toimitilaa kolmessa eri rakennuksessa. Tiloja löytyy monessa eri kokoluokassa 30 m2:n toimistohuoneista alkaen. Alueen erinomaiset palvelut odottavat vuokralaisia: mm. ravintola, kuntosali, kahvila, kokouskeskukset ja 2 saunaosastoa. Niittykummun metroasema valmistuu viiden minuutin kävelymatkan päähän.

Lönnrotinkatu 18 valmistuu alkuvuodesta 2017

Varaa uusi toimistosi ensimmäisten joukossa!

Lönnrotinkatu 18 on yksilöllinen ja täysin modernisoitu loft-henkinen funkkistalo Helsingin ydinkeskustassa. Vuokrattavien tilojen koko on 200-4000 neliötä.

Kauppakeskus Rajalla På Gränsen

Rajalla På Gränsen -kauppakeskus sijaitsee kirjaimellisesti rajalla - Suomi ja Ruotsi kohtaavat kauppakeskuksen ovella ja kaupankäynti on luonnikasta valuutasta tai aikaerosta riippumatta!

Rajalla on johtava muodin ja päivittäistavaran keskus, tarjoten autoileville asiakkailleen tilavan ja lämpimän parkkihallin. Citymarket ja Tokmanni tarjoavat päivittäiset tavarat, H&M, Kappahl, Lindex, Kicks, Cubus ja BikBok houkuttelevat muodin ostoksille. Rajalla -kauppakeskuksessa voi viettää aikaa myös elokuvissa Bio Rexissä tai nauttia kahviloiden ja ravintoloiden palveluista.

tytti.juhokas@varma.fi, puh.  010 244 5018

Finlaysonin alue

Finlaysonin alue on perinteikäs tehdasmiljöö Tampereen ydinkeskustassa Tammerkosken kansallismaisemassa. Alueen historia ulottuu 1820-luvulle, jolloin sinne perustettiin Finlaysonin puuvillatehdas. 

Nykyään alue on modernisoitu monipuoliseksi vapaa-ajan, kulttuuri- ja ravintolatoiminnan sekä toimistotyöpaikkojen keskittymäksi. Alueella toimii noin 100 yritystä ja vuokrattavaa tilaa on kokonaisuudessaan lähes 90 000 neliömetriä. Liike- ja toimistotilojen lisäksi alueelta on vuokrattavissa tiloja myös tapahtumakäyttöön. 


kai.niinimaki@varma.fi
, puh. 040 729 8144

Viihdekeskus Flamingo

Viihdekauppakeskus Flamingo on Suomen suurin viihteen ja vapaa-ajan keskus Vantaanportissa lähellä lentokenttää. Keskus yhdistyy kauppakeskus Jumboon yhdyskäytävällä ja tarjoaa näin asiakkaalle ainutlaatuisen mahdollisuuden ostoksiin ja palveluihin sekä vapaa-aikaan ja viihtymiseen.

Flamingossa toimii Finnkinon elokuvateatteri, keilahalli Bowlcircus, liikuntakeskus Elixia, Megazone, Prison Island, Hohtogolf ja lukuisia erilaisia ravintoloita. Flamingossa voi tehdä ostoksia erikoisliikkeistä sekä nauttia hyvinvointipalveluista esim. Flamingon Kylpylässä. Break Hotel Sokos Flamingo tarjoaa upean mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan matkailuun sekä kokousasiakkaille. Tulevan laajennuksen valmistuttua syksyllä 2018 hotellista löytyy yli 500 hotellihuonetta.

tytti.juhokas@varma.fi, puh. 010 244 5018