Hakutulokset

Ei tuloksia haulle "{{searchTerm}}"

Toimitilat

Lönnrotinkatu 18 valmistuu alkuvuodesta 2017

Varaa uusi toimistosi ensimmäisten joukossa!

Lönnrotinkatu 18 on yksilöllinen ja täysin modernisoitu loft-henkinen funkkistalo Helsingin ydinkeskustassa. Vuokrattavien tilojen koko on 200-4000 neliötä.

Uusia toimistotiloja Kalasatamaan

Tule mukaan suunnittelemaan omia toimistotilojasi!

Merelliseen Kalasatamaan, Keskon pääkonttorin K-Kampuksen kylkeen valmistuu vuonna 2019 joustavia toimistotiloja erilaisten yritysten tarpeisiin. Kantakaupungin kehittyvään kaupunginosaan on hyvät yhteydet ja monipuoliset palvelut, kuten metroasema, keskustan suurin kauppakeskus REDI sekä Teurastamon ravintola-alue ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Vuokrattavia tiloja on yhteensä noin 7 000 neliötä.

Ota yhteyttä: kiinteistökehittäjä Benjamin Kalliola, puh. 0500 99 66 88, benjamin.kalliola@varma.fi 

Uusikumpu

Uusikumpu Espoon Niittykummussa avautuu syksyllä.  5 min. kävelymatkan päässä tulevasta metrosta sijaitseva alue on helposti saavutettavissa myös autolla - lentokentältä ja Helsingin keskustasta alle 20 minuutissa. 

Riihitonttu Business Campus tarjoaa muuntojoustavat toimitilat mukavassa ja ihmisläheisessä ympäristössä. Tilat voidaan räätälöidä yritysten tarpeiden mukaan. Alueen kokonaispalvelut tuottaa yhteistyökumppanimme ISS Palvelut Oy (pdf). 

tarja.koskela@varma.fi, puh. 010 244 7593

Kauppakeskus Rajalla På Gränsen

Rajalla På Gränsen -kauppakeskus sijaitsee kirjaimellisesti rajalla - Suomi ja Ruotsi kohtaavat kauppakeskuksen ovella ja kaupankäynti on luonnikasta valuutasta tai aikaerosta riippumatta!

Rajalla on johtava muodin ja päivittäistavaran keskus, tarjoten autoileville asiakkailleen tilavan ja lämpimän parkkihallin. Citymarket ja Tokmanni tarjoavat päivittäiset tavarat, H&M, Kappahl, Lindex, Kicks, Cubus ja BikBok houkuttelevat muodin ostoksille. Rajalla -kauppakeskuksessa voi viettää aikaa myös elokuvissa Bio Rexissä tai nauttia kahviloiden ja ravintoloiden palveluista.

tytti.juhokas@varma.fi, puh.  010 244 5018

Finlaysonin alue

Finlaysonin alue on perinteikäs tehdasmiljöö Tampereen ydinkeskustassa Tammerkosken kansallismaisemassa. Alueen historia ulottuu 1820-luvulle, jolloin sinne perustettiin Finlaysonin puuvillatehdas. 

Nykyään alue on modernisoitu monipuoliseksi vapaa-ajan, kulttuuri- ja ravintolatoiminnan sekä toimistotyöpaikkojen keskittymäksi. Alueella toimii noin 100 yritystä ja vuokrattavaa tilaa on kokonaisuudessaan lähes 90 000 neliömetriä. Liike- ja toimistotilojen lisäksi alueelta on vuokrattavissa tiloja myös tapahtumakäyttöön. 


kai.niinimaki@varma.fi
, puh. 040 729 8144

Viihdekeskus Flamingo

Viihdekauppakeskus Flamingo on Suomen suurin viihteen ja vapaa-ajan keskus Vantaanportin alueella lähellä lentokenttää. Yhdistettynä kauppakäytävällä Jumbon kauppakeskukseen Flamingo tarjoaa asiakkaalle ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää ostokset, palvelut ja vapaa-ajan vieton toisiinsa.

Flamingossa on saman katon alla mm. Finnkinon elokuvateatteri, keilahalli Bowlcircus, liikuntakeskus Elixia, Hohtogolf, Megazone, Prison Island, lukuisia eriteemaisia ravintoloita, erikoisliikkeitä, hyvinvointipalveluja, Flamingon Kylpylä sekä Sokos Hotelli. 

tytti.juhokas@varma.fi, puh. 010 244 5018