Ota yhteyttä

Olemme täällä juuri sinua varten. Löydät ratkaisun useimpiin meiltä kysyttäviin kysymyksiin valitsemalla omaa tilannettasi parhaiten kuvaavan asiointiroolin alla olevista painikkeista. Varma Asiointi -palvelumme on puolestaan käytössäsi lukuisissa asiakkuutesi hoitoon liittyvissä asioissa. Palvelemme sinua lisäksi henkilökohtaisesti sekä chatissä että puhelimitse. Löydät kaikki yhteystietomme ja aukioloaikamme tämän sivun lopusta.

Varman yhteystiedot

Asiakaspalvelu

010 192 100

TyEL- ja YEL-vakuutusasiat
Ma–pe klo 8–17
Vakuutusasioiden asiakaspalvelussa on ruuhkaa

Eläke- ja kuntoutusasiat
Ma–pe klo 9–15

Vaihde

010 2440
Ma-pe klo 8–17

Faksi

010 244 4752

Käyntiosoite

Salmisaarenranta 11, Helsinki

Huomaathan, että toimitiloissamme ei ole asiakaspalvelupistettä.

Tietoa esteettömyydestä

Postiosoite

PL 1, 00098 VARMA

Sähköposti

etunimi.sukunimi@varma.fi

Sähköpostiosoitteissa å- ja ä-kirjaimet on korvattu a-kirjaimella ja ö on korvattu o-kirjaimella. Nimissä mahdollisesti esiintyvät väliviivat ovat käytössä.

Käytäthän luottamuksellisten viestien lähettämiseen ensisijaisesti Varma Asiointia.

Lähetä viesti kirjautumalla Varma Asiointiin

Y-tunnus

0533297-9

Verkkolaskut

Varma vastaanottaa ensisijaisesti verkkolaskuja.

Tarkemmat ohjeet verkkolaskujen lähettämisestä

Esteettömyys

Pysäköinti ja esteetön sisäänkäynti

Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee pääsisäänkäynnin edessä. Pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella on yksi erikseen merkitty, leveämpi pysäköintipaikka pidempiaikaiseen pysäköintiin.

Erillinen esteetön, pyörätuoliliuskalla ja automaattiovella varustettu sisäänkäynti sijaitsee pääsisäänkäynnin oikealla puolella. Aulapalvelut aukaisee oven.

Sisätilat

Vierailijoiden ilmoittautumispiste sijaitsee sisääntuloaulassa, samassa kerroksessa kuin esteetön sisäänkäynti. Tilassa on istuimia ja esteetön wc.

Aulasta pääsee tilavalla hissillä vieraiden käytössä oleviin kokoustiloihin. Hissin kerrosten painonappien kerrosnumerot on kohotettu.

Induktiosilmukka on käytössä auditoriossa, muissa kokoustiloissa sitä ei tällä hetkellä ole. Kokoustiloihin voi viedä opas- tai avustajakoiran.

Lisätietoa

Lisätietoa toimitilojen esteettömyydestä saat aulapalveluista, yhteydenotot vaihteen kautta (puh. 010 2440).

Haluatko lähettää viestiä Varmaan?

Varma Asiointi

Haluamme huolehtia tietoturvastasi ja toivomme, että käytät viestien ja liitetiedostojen lähettämiseen aina ensisijaisesti asiointipalveluamme.

Lähetä viesti kirjautumalla Varma Asiointiin

Turvaposti

Jos sinulla ei esimerkiksi ole henkilökohtaisia pankkitunnuksia, voit vaihtoehtoisesti käyttää suojattua sähköpostiyhteyttä (Turvaposti).

Aloita valitsemalla aihe:

YEL-vakuuttaminen
TyEL-vakuuttaminen
Saavutettavuus
Muu asia

Lisää lähettäjäksi oma sähköpostiosoitteesi. Jos valitsit aiheen "Muu asia", lisää myös vastaanottajan sähköpostiosoite. Jos toimitat asiakirjoja, kirjoita vastaanottajaksi skannaus@varma.fi. Paina Jatka.

Kirjoita aihe ja viesti. Lisää tarvittavat liitetiedostot. Paina Lähetä.

Työterveyshuolto

Lähetä kuntoutujan tai työkyvyttömyyseläkkeenhakijan lääkärinlausunto B tai sairauskertomuksen kopio tietoturvallisesti suojattua sähköpostia käyttäen. Lisää lähettäjäksi oma sähköpostisoitteesi ja Aihe-kenttään kuntoutujan tai eläkkeenhakijan henkilötunnus. Viesti-kentän voit jättää tyhjäksi. Huomaathan, että emme vastaa viestiisi.

Lähetä lääkärinlausunto B tai sairauskertomuksen kopio suojattua sähköpostia käyttäen

Puheluhinnat Varmaan soitettaessa

Varman 010 19 -alkuiset palvelunumerot

Soittaminen kiinteästä liittymästä maksaa paikallisverkkomaksun mukaisen hinnan ja matkapuhelinverkon liittymästä matkapuhelinmaksun. Jonotus on maksullista.

Jos soitat matkapuhelimesta, kannattaa omalta operaattorilta tarkistaa sisältyykö matkapuhelinmaksu käytössä olevaan puhepakettiin vai veloitetaanko se erikseen.

Varman 010 244 -alkuiset numerot

Soittaminen kiinteästä ja matkapuhelinverkon liittymästä maksaa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv).