Vuokra-asunnot

Varma on kotimainen vuokranantaja, kiinteistösijoittaja ja rakennuttaja. Omistamme tällä hetkellä noin 4 400 vuokrakotia ympäri Suomea ja rakennamme jatkuvasti lisää. Suurin osa asunnoistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta myös Jyväskylässä, Turussa, Järvenpäässä, Lahdessa ja Keravalla voit vuokrata uuden kotisi meiltä.

Tutustu asukashaastatteluihin ja muihin kiinnostaviin sisältöihin asumisen ajankohtaista-sivulta.

Remontoituja koteja Helsingin Puistolaan tammikuussa 2024

Varman vuokratalo Tapulikaupungintie 13 Helsingin Puistolassa kokee syksyn 2023 aikana mittavan remontin. Viihtyvyysparannusremontin aikana kaikkiin huoneistoihin tehdään pintaremontti, jossa asuntojen keittiöt että kylpyhuoneet uusitaan täysin. Myös asuntojen pintamateriaalit päivitetään 2020-luvun tyylikkääseen ilmeeseen. Luvassa on helppoa asumista remontoidussa, nykyaikaisessa kodissa, jossa arjen pyörittäminen luonnistuu mukavasti. 

Huomioi nämä viisi seikkaa, kun muutat vuokrakotiin lemmikin kanssa

Kaikenkarvaiset perheenjäsenet ovat tervetulleita Varman vuokrakoteihin! Mitä asioita vuokralaisen on hyvä huomioida, jos asunnossa on lemmikki?

Kun perheeseen kuuluu koira, kissa, muu nelijalkainen tai kenties siivekäs kaveri, kodiksi on tärkeää löytää lemmikkiystävällinen vuokra-asunto. Varman vuokrakodeissa lemmikit ovat sallittuja. Keräsimme yhteen viisi seikkaa, jotka on hyvä muistaa lemmikin kanssa vuokra-asunnossa.

Tulevaisuuteen katsovaa kiinteistökehittämistä

Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme ja myös asuinkiinteistöissämme tehdään isoja investointeja vastuullisuuteen.

Varman tehtävänä on sijoittaa suomalaisten eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Hallinnoimme eläkevaroja kunnianhimoisten vastuullisen sijoittamisen periaatteiden mukaisesti sijoittamalla kohteisiin, joiden tavoitteena on edistää kestävyyttä. Yksi sijoituskohteemme ovat kiinteistöt, joiden ympäristövaikutusten hallinta on keskeisessä roolissa ilmastokriisin torjumisessa.

Avasimme vastuullisuustoimiamme kattavammin artikkelissamme:

Varman vuokra-asuntojen kumppaniksi Colliers

Kesällä 2023 Varma sai uudeksi kiinteistöjohtamisen kumppanikseen Colliersin, joka huolehtii jatkossa asuntojen vuokrauksesta ja isännöinnistä. Colliersilla on pitkä kokemus asuntojen vuokraamisesta, isännöinnistä ja kohteiden vastuullisuusjohtamisesta, joten asunnon hakija saa joustavan kiinteistöalan ammattilaisen huolehtimaan arjen sujuvuudesta vuokrakodissa.

"Kumppanuus on todella tärkeä Varmalle, ja Colliersin joustava ja ammattitaitoinen ote sekä valmius panostaa palveluihinsa luovat hyvän pohjan toimivalle kumppanuudelle," sanoo Varman asuntosijoituspäällikkö Sarianna Sipola.

Asuntojen vuokraus ja isännöinti

HUOM: Varman asuntojen vuokraus ja isännöinti on siirtynyt uudelle managerille, Colliers Asunnoille kesäkuussa 2023.

Vapaat vuokrakotimme löydät osoitteesta: colliersasunnot.com/varma

Colliers Asuntojen asiakaspalvelu:

puh. 020 130 3003 ma-pe klo 8.30-16.00
s.posti: asiakaspalvelu@colliers.com

Puheluiden hinta soitettaessa Suomesta (sis. alv 24 %)

kiinteästä verkosta: 0,0835 euroa/puh + 0,1669 euroa/min
matkapuhelimesta: 0,0835 euroa/puh + 0,1669 euroa/min

Taloyhtiösi isännöitsijän ja huoltoliikkeen yhteystiedot löydät rappukäytävän ilmoitustaululta ja One4all Mobile -asukassovelluksesta.

Vuokranmaksu

Onko sinulla kysyttävää vuokranmaksusta?

Varman vuokravalvonta vastaa vuokranmaksuun liittyvistä asioista:

vuokravalvonta@varma.fi
p. 010 244 7006 (ma-pe klo 9.00-15.00)

Soittaminen kiinteästä ja matkapuhelinverkon liittymästä maksaa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv).

Onko vuokranmaksu myöhässä? 

Lowell auttaa laskuihin, maksamiseen ja perintään liittyvissä asioissa myös iltaisin ja lauantaisin. Oma Lowell -palvelussa voit asioida ympäri vuorokauden. 

Asiakaspalvelu muistutus-, perintä- ja velkajärjestelyasioissa:
p. 02 2700 300 (ma-pe klo 8.00-20.00, la klo 10.00-15.00)

Puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu.

Lue Varman vuokra-asunnoista

Varman omistamien vuokrakotien välityksestä, asiakaspalvelusta ja isännöinnistä vastaa Colliers

Katso asunnot