Kehitämme asiointipalveluamme ja tästä syystä palvelussamme on katko lauantaina 23.10. klo 00-12.

Käyttökatkon aikana voit tarvittaessa tulostaa eläkehakemuksen tyoelake.fi:stä ja lähettää sen liitteineen suojatussa sähköpostissa osoitteessa https://turvaposti.varma.fi. Lisää vastaanottajaksi skannaus@varma.fi ja aihe-kenttään henkilötunnuksesi ja nimesi. Palvelemme eläke- ja kuntoutusasioissa numerossa 010 192 100 arkisin klo 8-17. Pahoittelemme käyttökatkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Vuokra-asunnot

Varma on kotimainen vuokranantaja, kiinteistösijoittaja ja rakennuttaja. Omistamme tällä hetkellä noin 4200 vuokrakotia ympäri Suomea ja rakennamme jatkuvasti lisää. Suurin osa asunnoistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta myös Jyväskylässä, Turussa, Järvenpäässä, Lahdessa ja Oulussa voit vuokrata uuden kotisi meiltä.

Vastuullinen vuokranantajasi

Vastuullisena kiinteistönomistajana Varma huolehtii asuintalojensa energiatehokkuudesta mm. tekemällä ekologisempia sähkösopimuksia, lisäämällä aurinkoenergian ja maalämmön käyttöä sekä hyödyntämällä kiertotalousperiaatteita uudisrakentamisessa. 

Tälläkin hetkellä käynnissä on mittava energiaremontti, joka puolittaa Varman asuntokannan päästöt vuoteen 2023 mennessä. Lämpöpumppuja ja aurinkopaneeleja asennetaan 36 asuinkerrostaloon ja osassa kerrostaloista maalämpö korvaa kaukolämmön kokonaan. Toteutettavat päästövähennykset vastaavat yli 1 700 bensiinikäyttöisen henkilöauton vuosittaista käyttöä tai 7 600 meno–paluulentoa Helsingistä Espanjaan!

Pidämme kiinteistöistämme hyvää huolta, jotta sinä voisit asua niissä huolettomasti ja turvallisesti. Rakentamalla uutta ja sijoittamalla vastuullisesti turvaamme tulevaisuuden eläkkeitä Suomessa.

Lue lisää vastuullisuudesta Varman kiinteistöissä

Asuntojen vuokraus ja isännöinti

Varman asuntojen vuokrauksesta ja isännöinnistä vastaa Newsec Kodisto. Vuokrattavia asuntoja löytyy Helsingistä, Vantaalta, Espoosta, Tampereelta, Turusta, Lahdesta, Oulusta, Jyväskylästä ja Järvenpäästä.

Kaikki vapaat vuokrakotimme löydät osoitteesta: kodisto.fi/varma

 

Ole yhteydessä Newsec Kodiston asiakaspalveluun:

Asunnon vuokraus
asunnot@newsec.fi
p. 010 389 6049 (ma-pe klo 8.30-16.00)

Isännöinti
isannointi@newsec.fi
p. 010 389 6002 (ma-pe klo 8.00-16.00)

Puheluhinnat: kiinteän puhelinverkon liittymästä 5,59 snt/min+pvm ja matkapuhelinverkon liittymästä 11,17 snt/min+mpm.

Newsecin sähköinen vuokralaispalvelu 

Teknisestä isännöinnistä vastaa Newsec Kodisto. Taloyhtiösi isännöitsijän ja huoltoliikkeen yhteystiedot löydät rappukäytävän ilmoitustaululta ja asukkaiden intrasta.