Vuokra-asunnot

Varma on kotimainen vuokranantaja, kiinteistösijoittaja ja rakennuttaja. Omistamme tällä hetkellä noin 4 300 vuokrakotia ympäri Suomea ja rakennamme jatkuvasti lisää. Suurin osa asunnoistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta myös Jyväskylässä, Turussa, Järvenpäässä, Lahdessa ja Keravalla voit vuokrata uuden kotisi meiltä.

Kauniita kaupunkikoteja Tampereen paraatipaikalle 2022-2023

Tampereen keskustan kupeeseen Puuvillatehtaankadun ja Näsilinnankadun kulmaukseen valmistui vuoden 2022 lopussa uusia upeita vuokrakoteja ja jatkoa seuraa kesällä 2023. Pikkupalatsina tunnetun uusrenessanssirakennuksen naapuriin kohoavat kerrostalot tarjoavat kaupunkiasumista parhaimmillaan. Sijainti yhdistää erinomaiset kulkuyhteydet ja alueen palvelut kaupungin kauneimpiin puistomaisemiin.

Lue lisää Tampereelle valmistuvista vuokrakodeista >>

Uusia vastuullisia puukerrostaloja Keravalla

Työeläkeyhtiö Varma ja Skanskan BoKlok ovat rakentaneet kesäksi 2022 valmistuneen puukerrostalokohteen Keravan Kurkelaan. Ensimmäinen yhteinen rakennushanke toteutettiin Varman vastuullisuustavoitteiden ja BoKlok-konseptin mukaisesti ympäristö- ja energiatehokkaasti. Varman omistukseen toteutettu kerrostalokohde on ensimmäinen BoKlokin vuokra-asuntoprojekti Suomessa.

Lue lisää Keravalle valmistuneista vuokrakodeista >>

Vastuullinen vuokranantajasi

Vastuullisena kiinteistönomistajana Varma huolehtii asuintalojensa energiatehokkuudesta mm. tekemällä ekologisempia sähkösopimuksia, lisäämällä aurinkoenergian ja maalämmön käyttöä sekä hyödyntämällä kiertotalousperiaatteita uudisrakentamisessa. 

Tälläkin hetkellä käynnissä on mittava energiaremontti, joka puolittaa Varman asuntokannan päästöt vuoteen 2023 mennessä. Lämpöpumppuja ja aurinkopaneeleja asennetaan 36 asuinkerrostaloon ja osassa kerrostaloista maalämpö korvaa kaukolämmön kokonaan. Toteutettavat päästövähennykset vastaavat yli 1 700 bensiinikäyttöisen henkilöauton vuosittaista käyttöä tai 7 600 meno–paluulentoa Helsingistä Espanjaan!

Pidämme kiinteistöistämme hyvää huolta, jotta sinä voisit asua niissä huolettomasti ja turvallisesti. Rakentamalla uutta ja sijoittamalla vastuullisesti turvaamme tulevaisuuden eläkkeitä Suomessa.

Lue lisää vastuullisuudesta Varman kiinteistöissä

Energiaremonteilla kohti hiilineutraalia asumista

Työeläkeyhtiö Varman tavoitteena on puolittaa asuntokantansa hiilidioksipäästöt vuoteen 2023 mennessä. Päästäkseen tavoitteeseensa Varma käynnisti vuonna 2020 omistamiensa asuinkerrostalojen energiaremontit, joilla leikataan talojen lämmityksestä ja sähkön käytöstä

Asuntojen vuokraus ja isännöinti

Varman asuntojen vuokrauksesta ja isännöinnistä vastaa Newsec Kodisto. Vuokrattavia asuntoja löytyy Helsingistä, Vantaalta, Espoosta, Tampereelta, Turusta, Lahdesta, Oulusta, Jyväskylästä ja Järvenpäästä.

Kaikki vapaat vuokrakotimme löydät osoitteesta: kodisto.fi/varma

Ole yhteydessä Newsec Kodiston asiakaspalveluun:

Asunnon vuokraus
asunnot@newsec.fi
p. 010 389 6049 (ma-pe klo 8.30-16.00)

Isännöinti
isannointi@newsec.fi
p. 010 389 6002 (ma-pe klo 8.00-16.00)

Puheluhinnat: kiinteän puhelinverkon liittymästä 5,59 snt/min+pvm ja matkapuhelinverkon liittymästä 11,17 snt/min+mpm.

Newsecin sähköinen vuokralaispalvelu 

Teknisestä isännöinnistä vastaa Newsec Kodisto. Taloyhtiösi isännöitsijän ja huoltoliikkeen yhteystiedot löydät rappukäytävän ilmoitustaululta ja asukkaiden intrasta.

Vuokranmaksu

Onko sinulla kysyttävää vuokranmaksusta?

Varman vuokravalvonta vastaa vuokranmaksuun liittyvistä asioista:

vuokravalvonta@varma.fi
p. 010 244 7006 (ma-pe klo 9:00-15:00)

Soittaminen kiinteästä ja matkapuhelinverkon liittymästä maksaa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv).

Onko vuokranmaksu myöhässä? 

Lowell auttaa laskuihin, maksamiseen ja perintään liittyvissä asioissa myös iltaisin ja lauantaisin. Oma Lowell -palvelussa voit asioida ympäri vuorokauden. 

Asiakaspalvelu muistutus-, perintä- ja velkajärjestelyasioissa:
p. 02 2700 300 (ma-pe klo 8:00-20:00, la klo 10:00-15:00)

Puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu.

 

Lue Varman vuokra-asunnoista