Vuokra-asunnot

Varma on kotimainen vuokranantaja, kiinteistösijoittaja ja rakennuttaja. Omistamme tällä hetkellä noin 4 300 vuokrakotia ympäri Suomea ja rakennamme jatkuvasti lisää. Suurin osa asunnoistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta myös Jyväskylässä, Turussa, Järvenpäässä, Lahdessa ja Keravalla voit vuokrata uuden kotisi meiltä.

Tutustu asukashaastatteluihin ja muihin kiinnostaviin sisältöihin asumisen ajankohtaista-sivulta.

Uutinen 10.3.2023: Varman vuokra-asuntojen kumppaniksi Colliers

Kesällä 2023 Varma saa uudeksi kiinteistöjohtamisen kumppanikseen Colliersin, joka huolehtii jatkossa asuntojen vuokrauksesta ja isännöinnistä. Colliersilla on pitkä kokemus asuntojen vuokraamisesta, isännöinnistä ja kohteiden vastuullisuusjohtamisesta, joten asunnon hakija saa joustavan kiinteistöalan ammattilaisen huolehtimaan arjen sujuvuudesta vuokrakodissa.

"Kumppanuus on todella tärkeä Varmalle, ja Colliersin joustava ja ammattitaitoinen ote sekä valmius panostaa palveluihinsa luovat hyvän pohjan toimivalle kumppanuudelle," sanoo Varman asuntosijoituspäällikkö Sarianna Sipola.

Aika Koteja Uusikumpu - Helpomman arjen vuokrakoti

Uusikumpu on osa kasvavaa ja kehittyvää Espoon Niittykumpua, jonne valmistuu elo-syyskuussa 2023 elämän muuttuviin tarpeisiin vastaavia Aika Koteja -vuokra-asuntoja. Kun etsit mukavaa ja saavutettavaa asuntoa erinomaisella sijainnilla, Aika Koteja Uusikumpu on koti sinua varten. Kohteessa ei ole ikä- tai varallisuusrajoituksia - olet tervetullut elämäntilanteestasi riippumatta.

Tulevaisuuteen katsovaa kiinteistökehittämistä

Varma huolehtii asuintalojensa energiatehokkuudesta mm. tekemällä uusiutuvan energian sähkösopimuksia, lisäämällä aurinkoenergian ja maalämmön käyttöä sekä hyödyntämällä kiertotalousperiaatteita uudisrakentamisessa. 

Tällä hetkellä Varman asuntokannassa on käynnissä mittava energiaremontti, joka puolittaa Varman asuntokannan päästöt vuoden 2023 loppuun mennessä. Lämpöpumppuja ja aurinkopaneeleja asennetaan 36 asuinkerrostaloon ja osassa kerrostaloista maalämpö korvaa kaukolämmön kokonaan. Toteutettavat päästövähennykset vastaavat yli 1 700 bensiinikäyttöisen henkilöauton vuosittaista käyttöä tai 7 600 meno–paluulentoa Helsingistä Espanjaan.

Pidämme kiinteistöistämme hyvää huolta, jotta sinä voisit asua niissä huolettomasti ja turvallisesti. Rakentamalla uutta ja sijoittamalla vastuullisesti turvaamme tulevaisuuden eläkkeitä Suomessa.

Lue lisää Varman vastuullisuudesta sijoittajana

Työeläkeyhtiö Varman tavoitteena on puolittaa asuntokantansa hiilidioksipäästöt vuoteen 2023 mennessä. Päästäkseen tavoitteeseensa Varma käynnisti vuonna 2020 omistamiensa asuinkerrostalojen energiaremontit, joilla leikataan talojen lämmityksestä ja sähkön käytöstä aiheutuvia päästöjä.

Asuntojen vuokraus ja isännöinti

HUOM: Varman asuntojen vuokrauksesta ja isännöinnistä vastaa 30.6.2023 saakka Newsec Kodisto, jonka jälkeen toiminnot siirtyvät Colliersin hoidettaviksi.

Vapaat vuokrakotimme löydät osoitteesta: kodisto.fi/varma

Ole yhteydessä Newsec Kodiston asiakaspalveluun:

Asunnon vuokraus
asunnot@newsec.fi
p. 010 389 6049 (ma-pe klo 8.30-16.00)

Isännöinti
isannointi@newsec.fi
p. 010 389 6002 (ma-pe klo 8.00-16.00)

Puheluhinnat: kiinteän puhelinverkon liittymästä 5,59 snt/min+pvm ja matkapuhelinverkon liittymästä 11,17 snt/min+mpm.

Newsecin sähköinen vuokralaispalvelu 

Teknisestä isännöinnistä vastaa Newsec Kodisto. Taloyhtiösi isännöitsijän ja huoltoliikkeen yhteystiedot löydät rappukäytävän ilmoitustaululta ja asukkaiden intrasta.

Vuokranmaksu

Onko sinulla kysyttävää vuokranmaksusta?

Varman vuokravalvonta vastaa vuokranmaksuun liittyvistä asioista:

vuokravalvonta@varma.fi
p. 010 244 7006 (ma-pe klo 9.00-15.00)

Soittaminen kiinteästä ja matkapuhelinverkon liittymästä maksaa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv).

Onko vuokranmaksu myöhässä? 

Lowell auttaa laskuihin, maksamiseen ja perintään liittyvissä asioissa myös iltaisin ja lauantaisin. Oma Lowell -palvelussa voit asioida ympäri vuorokauden. 

Asiakaspalvelu muistutus-, perintä- ja velkajärjestelyasioissa:
p. 02 2700 300 (ma-pe klo 8.00-20.00, la klo 10.00-15.00)

Puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu.

Lue Varman vuokra-asunnoista