Vuokra-asunnot

Varma on kotimainen vuokranantaja, kiinteistösijoittaja ja rakennuttaja. Omistamme tällä hetkellä noin 4 400 vuokrakotia ympäri Suomea ja rakennamme jatkuvasti lisää. Suurin osa asunnoistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, mutta myös Jyväskylässä, Turussa, Järvenpäässä, Lahdessa ja Keravalla voit vuokrata uuden kotisi meiltä.

Tutustu asukashaastatteluihin ja muihin kiinnostaviin sisältöihin asumisen ajankohtaista-sivulta.

Uutinen 10.3.2023: Varman vuokra-asuntojen kumppaniksi Colliers

Kesällä 2023 Varma saa uudeksi kiinteistöjohtamisen kumppanikseen Colliersin, joka huolehtii jatkossa asuntojen vuokrauksesta ja isännöinnistä. Colliersilla on pitkä kokemus asuntojen vuokraamisesta, isännöinnistä ja kohteiden vastuullisuusjohtamisesta, joten asunnon hakija saa joustavan kiinteistöalan ammattilaisen huolehtimaan arjen sujuvuudesta vuokrakodissa.

"Kumppanuus on todella tärkeä Varmalle, ja Colliersin joustava ja ammattitaitoinen ote sekä valmius panostaa palveluihinsa luovat hyvän pohjan toimivalle kumppanuudelle," sanoo Varman asuntosijoituspäällikkö Sarianna Sipola.

Aika Koteja Uusikumpu - Helpomman arjen vuokrakoti

Uusikumpu on osa kasvavaa ja kehittyvää Espoon Niittykumpua, jonne on valmistunut syyskuussa 2023 elämän muuttuviin tarpeisiin vastaavia Aika Koteja -vuokra-asuntoja. Kun etsit mukavaa ja saavutettavaa asuntoa erinomaisella sijainnilla, Aika Koteja Uusikumpu on koti sinua varten. Kohteessa ei ole ikä- tai varallisuusrajoituksia - olet tervetullut elämäntilanteestasi riippumatta.

Tulevaisuuteen katsovaa kiinteistökehittämistä

Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme ja myös asuinkiinteistöissämme tehdään isoja investointeja vastuullisuuteen.

Varman tehtävänä on sijoittaa suomalaisten eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Hallinnoimme eläkevaroja kunnianhimoisten vastuullisen sijoittamisen periaatteiden mukaisesti sijoittamalla kohteisiin, joiden tavoitteena on edistää kestävyyttä. Yksi sijoituskohteemme ovat kiinteistöt, joiden ympäristövaikutusten hallinta on keskeisessä roolissa ilmastokriisin torjumisessa.

Olemme toteuttaneet laajan energiaremontin noin 20 asuinkiinteistöön vuosina 2020-2022. Vuoden 2023 aikana siirrymme maalämpöön kahdessa kohteessa Helsingissä. Maalämpöprojektien lisäksi teemme myös muita toimenpiteitä, kuten aurinkopaneeliasennuksia, ilmanvaihdon ja valaistuksen energiatehokkuuden parantamista, älykkäiden lämmönohjauksen järjestelmien sekä veden kulutusta seuraavien ja vuotoja havaitsevien järjestelmien asennuksia.

Tämän tyyppiset energiaremontit paitsi parantavat vuokralaisten asumisolosuhteita, myös leikkaavat rakennusten käytön aikana syntyviä hiilidioksidipäästöjä. Esimerkiksi Varman omistamien asuinrakennusten lämmön ja veden kokonaiskulutus on vähentynyt vuosina 2021–2022 yli kymmenen prosenttia vuoden 2020 kulutukseen verrattuna. Energiaremonttien lisäksi etsimme jatkuvasti uusia keinoja keventää hiilijalanjälkeämme.

Avasimme vastuullisuustoimiamme kattavammin artikkelissa, jonka löydät täältä: Usein kysyttyä Varman asuntojen vastuullisuudesta

Asuntojen vuokraus ja isännöinti

HUOM: Varman asuntojen vuokraus ja isännöinti on siirtynyt uudelle managerille, Colliers Asunnoille kesäkuussa 2023.

Vapaat vuokrakotimme löydät osoitteesta: colliersasunnot.com/varma

Colliers Asuntojen asiakaspalvelu:

puh. 020 130 3003 ma-pe klo 8.30-16.00
s.posti: asiakaspalvelu@colliers.com

Puheluiden hinta soitettaessa Suomesta (sis. alv 24 %)

kiinteästä verkosta: 0,0835 euroa/puh + 0,1669 euroa/min
matkapuhelimesta: 0,0835 euroa/puh + 0,1669 euroa/min

Taloyhtiösi isännöitsijän ja huoltoliikkeen yhteystiedot löydät rappukäytävän ilmoitustaululta ja One4all Mobile -asukassovelluksesta.

Vuokranmaksu

Onko sinulla kysyttävää vuokranmaksusta?

Varman vuokravalvonta vastaa vuokranmaksuun liittyvistä asioista:

vuokravalvonta@varma.fi
p. 010 244 7006 (ma-pe klo 9.00-15.00)

Soittaminen kiinteästä ja matkapuhelinverkon liittymästä maksaa 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv).

Onko vuokranmaksu myöhässä? 

Lowell auttaa laskuihin, maksamiseen ja perintään liittyvissä asioissa myös iltaisin ja lauantaisin. Oma Lowell -palvelussa voit asioida ympäri vuorokauden. 

Asiakaspalvelu muistutus-, perintä- ja velkajärjestelyasioissa:
p. 02 2700 300 (ma-pe klo 8.00-20.00, la klo 10.00-15.00)

Puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu.

Lue Varman vuokra-asunnoista