Uusia vuokrakoteja Tampereen Puuvillatehtaankadulla

Puuvillatehtaankatu 6 D-F, 33210 Tampere
Tampereen keskustaan Puuvillatehtaankadun ja Näsilinnankadun kulmaukseen on valmistunut joulukuussa 2022 (D-E) ja kesäkuussa 2023 (F) uusia upeita vuokrakoteja. Lisäksi Näsijärvenkadun puolelle on valmistunut joulukuussa 2023 samaan kortteliin vielä viimeinen talo, josta avautuu hienot maisemat Näsinpuistoon. Pikkupalatsin ja idyllisten puutalojen naapuriin sijoittuvat kerrostalot tarjoavat kaupunkiasumista parhaimmillaan. Sijainti yhdistää erinomaiset kulkuyhteydet ja alueen palvelut kaupungin kauneimpiin puistomaisemiin.

Taloyhtiön tiedot

 • 1. vaihe (D-E) valmistuminen: joulukuu 2022
 • 2. vaihe (F) valmistuminen: kesäkuu 2023
 • 3. vaihe (Näsijärvenkatu 3) valmistuminen: joulukuu 2023
 • Pysäköinti: Talossa autohalli
 • Tupakointi: Kielletty
 • Asunnot vuokraa: Colliers Asunnot
 • Kiinteistön omistaa: Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
 • Talon palvelut: Ulkokuntoilupaikka ja vuokraan sisältyvät pesutupa, kerhotila ja sauna
 • Lemmikit: Kaikenkarvaiset perheenjäsenet ovat tervetulleita Varman vuokrakoteihin!

Kiinnostuitko vuokrakodeista?

Puuvillatehtaankadun DE- ja F-talot ovat valmistuneet ja niissä on vielä muutamia vapaita asuntoja, joihin voit muuttaa vaikka heti! Korttelin viimeistelevä Näsijärvenkatu 3 on myös valmistunut joulukuussa 2023. Kodit vuokraa Colliers Asunnot.

Toimiva koti luo pohjan toimivalle arjelle

Kohteeseen valmistuvat asunnot sopivat monenlaisten perheiden ja yksin asuvien tarpeisiin. Pohjaratkaisuja löytyy yksiöistä kolmioihin ja suurimmassa osassa asuntoja on omat parvekkeet. Vaalea skandinaavinen ilme tarjoaa toimivan pohjan rohkeallekin sisustajalle ja viherkasvitkin kiittävät valoisista huoneista. Asunnot on suunniteltu tukemaan modernia elämää ja asumista nyt ja vuosiksi eteenpäin. Valoisissa vaaleissa keittiöissä on käytännölliset integroidut kodinkoneet ja kaappitilan riittävyys on pyritty huomioimaan myös pienemmissä asunnoissa. Tilavissa kylpyhuoneissa arkeen tuovat mukavuutta lattialämmitys ja laadukkaat kalustevalinnat.

Tutustu Puuvillatehtaankadun asuntoihin

Eläminen on huoletonta, kun kaikki on uutta ja olet kotisi ensimmäinen asukas. Viimeisimpien asumisen trendien mukaiset valinnat keittiöissä ja hulppean kokoisissa kylpyhuoneissa tuovat tyyliä ja mukavuutta asumiseen.

Koska kohde on vasta rakenteilla, teimme asuntoihin tutustumisen sinulle helpoksi virtuaalisesti. Voit kierrellä Puuvillatehtaankadun esimerkkiyksiössä ja -kaksiossa alta löytyvien 360-mallien avulla.

Vuokrakoteja jokaiseen makuun

Asuntoja löytyy myös erikoisempaa kotia etsiville. Esimerkiksi ylimpien kerrosten vino katto tuo asumiseen tunnelmaa, jota harvoin uudiskohteista löytää. Katutasoon puolestaan rakentuu asuntoja omilla terassipihoilla, joten pääset halutessasi yhdistämään keskustasijainnin rivitalomaiseen asuinratkaisuun. Lisäksi yhtiön pihamaalle tulee kasvatuslaatikoita yrteille, kukille ja vihanneksille asukkaiden yhteiseen käyttöön.

Aika Koteja -asunnot

Saman korttelin C- ja AB-taloihin on valmistunut vuokrakoteja, joissa esteettömyys on otettu erityisesti huomioon. Uuden Aika Koteja -konseptin asunnot on tarkoitettu kaikille ja kaikkiin elämäntilanteisiin - myös silloin, kun kaipaat asumiseesi tavanomaista enemmän tukea. Aika Koteja -asuntojen asukkailla on mahdollisuus hyödyntää erilaisia palveluntarjoajien tuottamia arjen palveluilta. Huomioithan, että Aika Kodit -konseptiin kuuluvat asunnot ja niihin liittyvät palvelut koskevat vain Puuvillatehtaankatu 6 C- ja AB-taloja. Tutustu näihin koteihin Aika Koteja -hankkeen omilta sivuilta.

Kaikki arjen palvelut lähelläsi

Puuvillatehtaankatu sijaitsee Tampereen parhalla alueella aivan keskustan ja Näsinpuiston kupeessa, jossa niin palvelut kuin luonto ja rauha ovat lähellä. 

 

 • K-Market 200 m
 • Näsinpuisto 250 m
 • Lidl 300 m
 • Elokuvateatteri 350 m
 • Pääkirjasto 550 m
 • Apteekki 700 m
Kodit vuokraa Colliers Asunnot