Mikaela Öberg on nimitetty Varman ihmisistä ja kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi

Mikaela Öberg (KM) aloittaa 3.11. Varman ihmisistä ja kehittämisestä vastaavana johtajana. Öbergistä tulee Varman johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Risto Murrolle.

Öberg siirtyy Varmaan Remedy Entertainment -yhtiöstä, jossa hän on työskennellyt viimeiset seitsemän vuotta Chief People Officerin tehtävässä. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa yrittäjänä HR- ja valmennusalalla sekä henkilöstöjohtajana Leiraksella (nykyisin Takeda).

– Olen erittäin ilahtunut voidessamme nimittää Mikaela Öbergin Varman ihmisistä ja kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hänellä on kokemuksensa ja taustansa ansiosta erinomaiset edellytykset tarttua tähän Varmalle tärkeään tehtävään, sanoo toimitusjohtaja Risto Murto.

– Odotan innolla, että pääsen tekemään todella tärkeätä työtä ihmisten ja kehittämisen parissa, niin tärkeässä yrityksessä kuin Varma. Odotan myös sitä, että pääsen kehittämään näitä asioita yhdessä erinomaisten kollegoiden kanssa. Uskon, että oma kokemukseni ja osaamiseni vahvistavat entisestään sitä kaikkea, mitä Varmassa on jo tehty, sanoo Mikaela Öberg.

Risto Murto

Toimitusjohtaja, Varma

Voisit olla kiinnostunut myös näistä