Mikaela Öberg har utsetts till Varmas direktör för människor och utveckling

Mikaela Öberg (ped.mag.) börjar 3.11 som direktör för människor och utveckling hos Varma. Öberg blir medlem i Varmas ledningsgrupp och kommer i sitt uppdrag att rapportera till verkställande direktör Risto Murto.

Öberg kommer till Varma från företaget Remedy Entertainment, där hon har arbetat som Chief People Officer under de senaste sju åren. Tidigare har hon bland annat varit verksam som företagare inom HR- och coachningsbranschen samt varit personaldirektör hos Leiras (nuvarande Takeda).

– Det gläder mig mycket att vi har kunnat utse Mikaela Öberg till Varmas direktör för människor och utveckling och medlem i ledningsgruppen. Hon har tack vare sin erfarenhet och bakgrund utmärkta förutsättningar att ta sig an det här viktiga uppdraget hos Varma, säger verkställande direktör Risto Murto.

– Jag ser fram emot att få utföra detta verkligen betydelsefulla arbete med människor och utveckling, i ett så viktigt företag som Varma. Dessutom ser jag fram emot att få utveckla dessa områden tillsammans med fantastiska kollegor. Jag tror att min erfarenhet och kompetens kommer att stärka alla de åtgärder som redan har vidtagits i Varma, säger Mikaela Öberg.

Risto Murto

Verkställande direktör

Du kunde också vara intresserad av dessa