Siirry sisältöön

Strategia ja arvot

Strategia ohjaa toimintaamme. Vastaamme siitä, että asiakkaidemme haltuumme uskomat eläkevarat ovat turvassa.

Varman strategia, arvot ja visio

Strategia ohjaa toimintaamme vuoteen 2025 asti. Strategia pohjautuu pysyviin arvoihimme, jotka ovat: ilolla ja intohimolla, luotettavasti, kestävästi ja rohkeasti. Perustehtävämme mukaisesti vastaamme siitä, että asiakkaidemme haltuumme uskomat eläkevarat ovat turvassa.

Visiomme on: Me tuemme sinua maailmassa, jossa on käynnissä mieletön muutos.

Vision taustalla ovat maailmassa käynnissä olevat monenlaiset mullistukset. Muutosta on hyvä kunnioittaa, mutta avuttomaksi sen edessä ei voi heittäytyä. On rohkeasti luotava mahdollisuuksia epävarmuuden keskelle ja yhtä rohkeasti huudettava huuhaaksi tosiasioita, jotka eivät ole enää tätä päivää. Koska, jos totta puhutaan, viimeiset sata vuotta maailma on ennemmin muuttunut rajusti kuin ollut muuttumaton. Tiedämme hyvin, että mielettömän muutoksen keskellä muhii yhtä mielettömiä mahdollisuuksia ja että uskallamme tarttua niihin, kun joku huolehtii selustastamme samalla kun seikkailemme itse.

Lunastamme asiakkaidemme luottamuksen olemalla vakavaraisin, tehokkain ja vaikuttavin työeläkevakuuttaja. Tarjoamme parhaat asiakashyvitykset, sujuvaa digitaalista asiointia ja laadukasta palvelua. Olemme työssämme vastuullisuuden suunnannäyttäjä. Strategiamme toteutamme muutosohjelmilla, jotka liittyvät asiakkaisiin, tehokkuuden parantamiseen ja Varman sisäiseen uudistumiseen.

(function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.start': new Date().getTime(), event: 'gtm.js' }); var f = d.getElementsByTagName(s)[0], j = d.createElement(s), dl = l != 'dataLayer' ? '&l=' + l : ''; j.async = true; j.src = '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=' + i + dl; f.parentNode.insertBefore(j, f); })(window, document, 'script', 'dataLayer', 'GTM-MJL5CR'); (function(w, t, f) { var s='script',o='_giosg',h='https://service.giosg.com',e,n;e=t.createElement(s);e.async=1;e.src=h+'/live/'; w[o]=w[o]||function() {(w[o]._e=w[o]._e||[]).push(arguments)} ;w[o]._c=f;w[o]._h=h;n=t.getElementsByTagName(s)[0];n.parentNode.insertBefore(e,n); })(window,document,3860); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:928553,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); var _paq = _paq || []; /* tracker methods like "setCustomDimension" should be called before "trackPageView" */ _paq.push(["setCookieDomain", "*.varma.fi"]); _paq.push(["setDomains", ["*.varma.fi"]]); _paq.push(['trackPageView']); _paq.push(['enableLinkTracking']); (function() { var u="//piwik.varma.fi/piwik/"; _paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', '1']); var d=document, g=d.createElement('script'), s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s); })();