Ota TyEL-vakuutus

Valitse kumppani, josta voit olla varma.

 • Hoida työntekijöillesi lakisääteinen eläketurva TyEL-vakuutuksella
 • Huippuluokan asiakashyvityksemme alentavat TyEL-maksuasi
 • Varman TyEL-vakuutus on edullinen ja luotettava valinta.

Ota TyEL-vakuutus helposti verkossa

TyEL-vakuutuksen ottaminen onnistuu hetkessä. Tarvitset vakuutushakemusta varten vain:

 • 2–5 minuuttia
 • verkkopankkitunnukset tai Mobiilivarmenteen.

Jos sinulla on jo TyEL-vakuutus muualla, hoidamme irtisanomisen puolestasi.

Ota TyEL-vakuutus

Saat vakuutuksen myös puhelimessa

Voit myös soittaa meille ja ystävällinen asiakaspalvelumme hoitaa TyEL-vakuutuksen voimaan puolestasi. Soita meille numeroon 010 192 100 ja käydään tilanteesi yhdessä läpi. Voimme hoitaa puolestasi kaiken TyEL-vakuuttamiseen liittyvän.

Tavoitat asiakaspalvelumme maanantaista perjantaihin kello 8–17 (ajalla 24.6.–11.8. ma–pe klo 8–16).

Varmasta huomattavat alennukset vakuutusmaksuihisi

TyEL-vakuutusmaksusta saa alennusta asiakashyvitysten muodossa. Asiakashyvitys on asiakkaalle palautettavaa rahaa. Varma on vakavaraisin työeläkeyhtiö, ja asiakashyvityksemme ovat alan parhaimmistoa.

Kaikki Varmasta TyEL-vakuutuksen ottaneet asiakkaat hyötyvät asiakashyvityksistä heti asiakkuuden alusta alkaen. Mitä pidempään vakuutus on voimassa ja mitä enemmän palkkoja maksetaan, sitä enemmän asiakashyvityksiä palautetaan. Pitkäaikainen asiakkuus siis kannattaa. Lue lisää asiakashyvityksistä.

Ota Varman TyEL-vakuutus nopeasti verkossa

Varman asiakkaana TyEL-asiasi hoituvat sujuvasti ja luotettavasti

Varman asiakkaana voit luottaa, että TyEL-vakuutusasiasi hoituvat sujuvasti ja luotettavasti. Sinä saat keskittyä liiketoimintaan.

 • Varma Asioinnin helppokäyttöiset ja monipuoliset työkalut ovat käytössäsi silloin, kun sinulle sopii. Palvelussa voit mm. tarkastella maksuja ja palkkoja, tehdä maksuennusteita ja lähettää meille viestiä.
 • Tuemme sinua elämän ja yritystoiminnan muutoksissa olipa kyse sitten sairastumisesta tai joustavien maksuaikajärjestelyjen tarpeesta.​ Asiantuntijoiltamme saat tilanteeseesi sopivaa palvelua.
 • Palkittu asiakaspalvelumme palvelee sinua kaikissa TyEL-vakuuttamiseen liittyvissä asioissa arkisin kello 8–17 chatissa ja puhelimessa 010 192 100.

Ota TyEL-vakuutus

Lue artikkelistamme, kuinka helposti voit ottaa vakuutuksen verkossa

Keinoja työkyvyn kehittämiseen

Varman asiakkaana saat aidosti vaikuttavia keinoja työkyvyn kehittämiseen. Tarjoamme työkyvyttömyysriskien hallinnan tueksi monipuolisia tiedolla johtamisen työkaluja, jotka perustuvat tutkittuun tietoon. Autamme sinua kiireisessä arjessa pitämään huolta sekä omasta että työntekijöidesi jaksamisesta. ​

Tarjoamme asiakkaillemme Varma Akatemia -oppimisympäristön, josta saat työkaluja työssä jaksamiseen. Digitaaliset palvelumme auttavat sinua muun muassa tunnistamaan toimialasi tyypillisimmät työkykyriskit. ​

Lisäksi työkykyasiantuntijamme ovat tarvittaessa käytettävissäsi.

Ota Varman TyEL-vakuutus helposti verkossa

Viisi syytä valita Varman TyEL-vakuutus

1. Edullinen TyEL-vakuutus

Saat Varmasta edullisen TyEL-vakuutuksen, sillä olemme vakavaraisin työeläkeyhtiö. Tämän vuoksi pystymme antamaan erinomaiset alennukset TyEL-maksuihin.

2. Helppokäyttöinen asiointipalvelu

Varman asiakkaana saat käyttöösi selkeän ja helppokäyttöisen Varma Asioinnin, joka on aina auki. Yhdessä palvelussa hoidat näppärästi sekä TyEL-vakuuttamiseen ja -maksuihin että työkykyjohtamiseen liittyvät asiat vaikka älypuhelimellasi silloin kun sinulle sopii. Jos sinulla on myös Varman YEL-vakuutus, hoidat siihen liittyvät asiat kätevästi samassa palvelussa.

3. Asiantunteva palvelu

Asiakkaidemme palkitsemat asiantuntijamme tukevat sinua yrityksesi muuttuvissa ja yllättävissä käänteissä. Ystävällinen asiakaspalvelumme on helposti ulottuvillasi puhelimessa, chatissa ja Varma Asioinnissa.

4. Joustavat maksuaikajärjestelyt

Varmalla on omat asiantuntevat perintäneuvottelijat, jotka saavat jatkuvasti valtavan paljon kiitosta asiakkailtamme. Jos sattuisit joskus olemaan joustavien maksuaikajärjestelyjen tarpeessa, voit huoletta olla yhteydessä. Löydämme yhdessä ratkaisun tilanteeseesi!

5. Vastuullinen toimija

Varmassa työeläkemaksusi ovat erinomaisessa hoidossa, sillä sijoitustoimintamme on tuottavaa ja turvaavaa. Varma on vastuullisuuden edelläkävijä. Voit luottaa siihen, että samalla kun pidämme huolta sinun ja työntekijöidesi eläketurvasta, huomioimme niin ympäristön, työntekijämme kuin tulevat sukupolvetkin.

Apua asiointiin

Hoida TyEL-asiasi verkossa

Asiointipalvelussamme voit mm.

 • tarkastella TYEL-vakuutuksen laskuja ja laskuerittelyjä
 • tarkastella ansioita työntekijöittäin
 • lähettää meille viestejä ja liitteitä suojatussa yhteydessä
 • tehdä arvioita TyEL-maksuista.