Ota TyEL-vakuutus

 • Hoida työntekijöillesi lakisääteinen eläketurva TyEL-vakuutuksella
 • Huippuluokan asiakashyvityksemme alentavat TyEL-maksuasi
 • Varman TyEL-vakuutus on edullinen ja luotettava valinta.

Ota TyEL-vakuutus helposti verkossa

TyEL-vakuutuksen ottaminen onnistuu hetkessä. Tarvitset vakuutushakemusta varten vain:

 • 2–5 minuuttia
 • verkkopankkitunnukset tai Mobiilivarmenteen.

Jos sinulla on jo TyEL-vakuutus muualla, hoidamme irtisanomisen puolestasi.

Ota TyEL-vakuutus

Saat vakuutuksen myös puhelimessa

Voit myös soittaa meille ja ystävällinen asiakaspalvelumme hoitaa TyEL-vakuutuksen voimaan puolestasi. Soita meille numeroon 010 192 100 ja käydään tilanteesi yhdessä läpi. Voimme hoitaa puolestasi kaiken TyEL-vakuuttamiseen liittyvän.

Tavoitat asiakaspalvelumme maanantaista perjantaihin kello 8–17.

Varmasta huomattavat alennukset vakuutusmaksuihisi

Vaikka TyEL-vakuutusmaksu on kaikissa työeläkeyhtiöissä lähtökohtaisesti sama, maksusta saa alennusta asiakashyvitysten muodossa. Asiakashyvitys on asiakkaalle palautettavaa rahaa. Se muodostuu työeläkeyhtiön tehokkuuden ja sijoitustoiminnan seurauksena.

Varma on erittäin tehokas työeläkeyhtiö, ja asiakashyvityksemme ovat alan parhaimmistoa. Keskimääräisellä hyvitystasolla mitattuna Varma on ollut työeläkeyhtiöistä paras hyvitysten maksaja ajanjaksolla 2008–2020.

Kaikki Varmasta TyEL-vakuutuksen ottaneet asiakkaat hyötyvät asiakashyvityksistä heti asiakkuuden alusta alkaen. Mitä pidempään vakuutus on voimassa ja mitä enemmän palkkoja maksetaan, sitä enemmän asiakashyvityksiä palautetaan. Pitkäaikainen asiakkuus siis kannattaa.

Ota Varman TyEL-vakuutus nopeasti verkossa

Ota TyEL-vakuutus helposti verkossa ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Ota TyEL-vakuutus

Varman asiakkaana TyEL-asiasi hoituvat sujuvasti ja luotettavasti

Varman asiakkaana voit luottaa, että TyEL-vakuutusasiasi hoituvat sujuvasti ja luotettavasti. Sinä saat keskittyä liiketoimintaan.

 • Varma Asioinnin helppokäyttöiset ja monipuoliset työkalut ovat käytössäsi silloin, kun sinulle sopii. Palvelussa voit mm. tarkastella maksuja ja palkkoja, tehdä maksuennusteita ja lähettää meille viestiä.
 • Tuemme sinua elämän ja yritystoiminnan muutoksissa olipa kyse sitten sairastumisesta tai joustavien maksuaikajärjestelyjen tarpeesta.​ Asiantuntijoiltamme saat tilanteeseesi sopivaa palvelua.
 • Palkittu asiakaspalvelumme palvelee sinua kaikissa TyEL-vakuuttamiseen liittyvissä asioissa arkisin kello 8–17 chatissa ja puhelimessa 010 192 100.

Ota TyEL-vakuutus

Keinoja työhyvinvoinnin kehittämiseen

Varman asiakkaana saat aidosti vaikuttavia keinoja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Tarjoamme työkyvyttömyysriskien hallinnan tueksi monipuolisia tiedolla johtamisen työkaluja, jotka perustuvat tutkittuun tietoon. Autamme sinua kiireisessä arjessa pitämään huolta sekä omasta että työntekijöidesi jaksamisesta. ​

Tarjoamme asiakkaillemme Varma Akatemia oppimisympäristön, josta saat työkaluja työssä jaksamiseen. Digitaalisten palveluidemme avulla autamme sinua mm. tunnistamaan toimialasi tyypillisimmät työkykyriskit. ​

Lisäksi työkykyasiantuntijamme ovat tarvittaessa käytettävissäsi.

Ota Varman TyEL-vakuutus helposti verkossa

Mikä on TyEL-vakuutus?

Mikä on TyEL-vakuutus? TyEL-vakuutus on eläkevakuutus työntekijöille. TyEL-vakuutuksen ottaa työnantaja: jos sinulla on työntekijä tai useampi, sinun täytyy ottaa TyEL-vakuutus. Ota TyEL-vakuutus viimeistään silloin, kun maksat työntekijällesi ensimmäisen palkan. TyEL-vakuutuksella huolehdit, että työntekijällesi kertyy eläkettä tekemästään työstä.

Apua asiointiin

Hoida TyEL-asiasi verkossa

Asiointipalvelussamme voit mm.

 • tarkastella TYEL-vakuutuksen laskuja ja laskuerittelyjä
 • tarkastella ansioita työntekijöittäin
 • lähettää meille viestejä ja liitteitä suojatussa yhteydessä
 • tehdä arvioita TyEL-maksuista.
Kirjaudu Varma Asiointiin