Ei kykene, ei jaksa! Kuinka tukea työkykyä?

Ilmoittautuminen on päättynyt

Webinaaritallene

Teknisen häiriön vuoksi, webinaarin alussa ei ole ääntä. Häiriö päättyy noin 2.05 minuutin kohdalla. Pahoitttelumme tästä häiriöstä. Tekstityksellä saat hieman apua asiaan.

Työntekijän työssä pärjäämisen haasteet voivat johtua terveydentilan heikkenemisestä, mutta toisinaan työssä pärjäämistä haittaavatkin elämänhallinnan haasteet, raskas elämäntilanne, osaamisen puute tai heikko motivaatio.

Mitä vaihtoehtoja työnantajalla on tukea työntekijän työkykyä terveydentilan heikennyttyä? Entä miten tukea työntekijää, jos työssä pärjäämisen haasteet eivät johdu terveydentilan heikkenemisestä, vaan jostain muusta?

Tässä webinaarissa käsittelemme:

• Työeläkeyhtiön keinot työssä jatkamisen tueksi terveydentilan heikennyttyä
• Työnantajan ja työterveyshuollon tukimuodot
• Osasairauspäivärahan hyödyntäminen ja mitkä ovat vaihtoehdot sen jatkoksi?

 

Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaari tallennetaan.

Varman asiantuntijat

Jan Schugk

Ylilääkäri, Varma

Jan Schugk toimii Varman ylilääkärinä, ja hän johtaa Varman lääkäritoimintoa.  Hänen työhönsä kuuluu muun muassa lääketieteellinen ratkaisutoiminta työkyvyttömyyseläke- ja työeläkekuntoutushakemuksiin liittyen. Lisäksi hän on mukana työkyvyttömyysriskinhallintaan liittyvässä tutkimustoiminnassa ja tekee yhteistyötä asiakasorganisaatioiden kanssa työkykyjohtamiseen liittyvissä tilanteissa. 

Annariina Jahnsson

Eläkeratkaisuasiantuntija, Varma

Annariina Jahnsson työskentelee työkyvyttömyys- ja työuraeläkkeiden parissa Varman kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluissa. Annariinalla on yli 10 vuoden työkokemus sosiaali- terveysalalta. Annariina saa virtaa asiakaskohtaamisista ja haluaa olla asiakkaiden tukena arjen työkykyhaasteissa. Annariinaa erityisesti kiinnostavat mielenterveyshäiriöt ja niiden taustatekijät sekä niiden ennaltaehkäisy työkykyhaasteissa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä