Henkilökohtaisen avun hyväksi työnantajaksi - Oima Kiertue 2023

Ilmoittautuminen on päättynyt
Henkilökohtaisen avun hyväksi työnantajaksi Oima Kiertue 2023 paikkakunnat: Oulu 27.4. ja 3.5. Jyväskylä.

Henkilökohtaisen avun hyväksi työnantajaksi

Mitkä ovat henkilökohtaisen avun työnantajuuden hyvät käytännöt? Millä tavalla työsuhteen osapuolten yhteistyötä voidaan kehittää?

Tervetuloa maksuttomiin keskustelutilaisuuksiin, joissa tarkoituksena on käydä läpi henkilökohtaisen avun työnantajamallin hyviä käytänteitä, muutoksia ja saada osallistujilta eväitä hyvän työnantajuuden työkalupakkiin. Puhujina tilaisuudessa ovat Oima Oy:n toimitusjohtaja Jani Laatikainen, työnohjaaja Jarmo Tiri Ratkaisutoimisto Aamu Oy:stä  ja Jyri Juusti, työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma.

Tilaisuuksissa pohdimme muun muassa, sitä mitä työnantajuus tarkoittaa työnantajan elämässä, mitä se vaatii ja antaa. Mietimme myös yhdessä, mitkä ovat työnantajan, työntekijän ja vammaispalvelujen roolit ja millaisella pelikentällä toimimme.

Sujuvan arjen varmistamisen ja sen tukeminen nousevat myös esiin keskusteluissamme. Miten sitä voi tukea? Miten varmistetaan se, että henkilökohtaisen avustajan työpaikka on terveellinen ja turvallinen. Entä mitä on hyvä johtaminen työsuhteessa?

Ohjelmassa on lyhyitä asiantuntijoiden esityksiä ja yhteistä keskustelua näistä teemoista. Kiertueen tapahtumapaikoissa on huomioitu esteettömyys mahdollisimman hyvin. Tilaisuuksissa on mukana yksi yleisavustaja.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti henkilökohtaisen avun työnantajille, työntekijöille ja sidosryhmille. Tilaisuuden järjestää Oima Oy. Yhteistyökumppaneina toimivat Varma ja Ratkaisutoimisto Aamu Oy.

 

Ohjelma

klo 11.30-12.00 Kahvitarjoilu, ständeihin tutustumista ja vapaata verkostoitumista.

Puheenvuorot alkavat klo 12.00 

klo 12.00 -12.30 Yhtenäisenä tavoitteena helppous, läpinäkyvyyn ja sujuva arki. Jani Laatikainen, toimitusjohtaja, Oima Oy 

klo 12.30 - 12.50 Minä työnantajana. Jarmo Tiri, työnohjaaja, Ratkaisutoimisto Aamu Oy

klo 12.50 - 13.30 Ryhmäkeskustelut pöytäkunnittain ja yhteenveto

klo 13.30 - 14.00 Kahvitauko ja verkostoitumista

klo 14.00 - 14.10 Sujuva arki ja työ. Jyri Juusti, työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

klo 14.10 - 15.00 Ryhmäkeskustelu pöytäkunnittain ja yhteenveto

klo 15.00 - 15.30 Tilaisuuden päätössanat. Jani Laatikainen, Oima Oy

Tilaisuus päättyy 

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Puhujat

Jani Laatikainen

Toimitusjohtaja, Oima Oy

Oima Oy:n toimitusjohtaja Jani Laatikainen on ollut uudistamassa suomalaista työelämää vuodesta 2011. Oima on henkilökohtaisen avun työnantajamallin hallinnoinnin järjestelmä. Janin työelämän filosofia on puolet bisnestä ja puolet hyvää, Oima kiertue on osa tätä ajattelua. Oimalaiset haluavat olla purkamassa hoiva-alan byrokratiaa ja rakentaa tuotteita, jotka aidosti ovat merkityksellisiä asiakkaillemme – vapauttamalla aikaasi olennaiseen!

Jarmo Tiri

Työnohjaaja, Ratkaisutoimisto Aamupäivä Oy

Jyri Juusti

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Jyri Juusti työskentelee työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä. Jyrin missiona on auttaa asiakasyrityksiään uudistumaan ja niiden työntekijöitä jatkamaan työssä terveysongelmienkin kanssa. Työssään Jyri auttaa kirkastamaan yrityksen tilannekuvaa työkykyjohtamisen suhteen sekä sparraa erityisesti johtoa ja esimiehiä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä