Kohti vuotta 2024

Ilmoittautuminen on päättynyt
Tässä webinaarissa käsittelemme sekä ikivihreitä vakuuttamisen perusasioita että ajankohtaisia vuodenvaihteen muutoksia 1.1.2024 alkaen.

Webinaaritallenne

Vuodenvaihde tuo perinteisesti muutoksia TyEL-vakuuttamiseen, joista työnantajien ja palkkahallinnon on hyvä olla tietoisia. Vuoden 2024 TyEL-maksut sekä vakuutusmaksukorko on nyt vahvistettu. Tässä webinaarissamme asiantuntijamme kertovat, millaisia erilaisia työntekijälle maksettuja suorituksia on. Saat myös tietoa siitä, miten ilmoitat ja vakuutat työntekijäsi oikein – myös ulkomaantyön vakuuttamisen näkökulmasta.

Käymme lisäksi läpi, miten YEL-vakuutusten työtulon lakisääteiset tarkistukset ovat käynnistyneet ja miten tarkistukset etenevät vuonna 2024. Lopuksi kerromme työeläketurvan kuulumisia mm. siitä, mitkä ikäluokat täyttävät ensi vuonna alimman vanhuuseläkeikänsä. Saat myös uusimmat vinkit Varman asiointipalvelun hyödyntämiseen.

Varman asiantuntijat

Minna Kaartinen

Palvelupäällikkö

Minna Kaartinen työskentelee viestintä- ja koulutustehtävissä Varman eläkepalveluissa. Asiakaslähtöisyys ja yksilöllinen palvelu ovat hänen sydäntään lähellä. "Virkakieli ja lain koukerot taipuvat huonosti tavallisen ihmisen suuhun. Mutkikkailtakin tuntuvista asioista on voitava kertoa selkeästi ja ymmärrettävästi – ihmiseltä ihmiselle."

Anni Saari

Lakiasiantuntiija, Varma

Anni Saari työskentele lakiasiantuntijana Varman vakuutuspalveluissa. Lakiasiantuntijat auttavat ja neuvovat asiakkaita TyEL- ja YEL-lainsäädännön soveltamiseen liittyvissä laintulkintakysymyksissä sekä ratkaisevat muutoksenhakuasioita. 

Mirka Wuolijoki

Asiakaspalvelun asiantuntija, Varma

Mirka Wuolijoki työskentelee TyEL- ja YEL-vakuuttamisen asiantuntijana. Mirkalle on tärkeää asiakaskohtaamiset ja halu löytää ratkaisuja hyvin erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä