Menestyksenne tukena: Vastuullisen kasvun mahdollisuudet yrityksissä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Menestyksenne tukena -webinaarin tallenne

Tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa webinaarin jälkeen.

Miten maailman tila ja toimintaympäristön muutokset vaikuttavat yritysten kasvun edellytyksiin?

Maailman tila, globaalit megatrendit ja muutokset toimintaympäristössä haastavat yritysten toimintaa ja heittävät kapuloita kasvun rattaisiin. Onko kasvu näinä aikoina mahdollista? Mistä löytää mahdollisuuksia vastuulliseen kasvuun ja kansainvälistymiseen? Millaista kasvun tukea yrityksissä kaivataan?

Menestyksenne tukena -webinaarisarjan kolmannessa osassa keskustelemme vastuullisuudesta ja kasvusta. Keynote-puhujamme vastuullisen ja eettisen liiketoiminnan asiantuntija Niina Ratsula alustaa aiheen ja eri toimialoja edustavat yrityspanelistimme Vincitin Julius Manni, Tracegrown Kimmo Hyvärinen sekä Auntien Johanna Rosengren jakavat kokemuksiaan ja näkemyksiään vastuullisesta kasvusta. Webinaarin juontajana toimii Baba Lybeck.

 

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä If, Mandatum, Nordea ja Varma. Nopeaan tahtiin muuttuva poliittinen, ekologinen ja taloudellinen ilmapiiri haastaa väistämättä myös suomalaiset yritykset ja yrittäjät.

Me autamme teitä sopeutumaan uusiin yritystoiminnan vaatimuksiin ja tunnistamaan kasvun mahdollisuuksia, jotta yrityksenne menestys on parhaalla mahdollisella tavalla varmistettu.

Puhujat

Niina Ratsula

Code of Conduct Companyn perustaja, KTT

Code of Conduct Companyn perustaja, KTT Niina Ratsulan missiona on edistää vastuullista liiketoimintaa ja eettisesti kestävää työelämää. Niina on työskennellyt 15 vuotta vastuullisen liiketoiminnan, hyvän hallinnon, riskienhallinnan ja yrityskulttuurin kehittämisen parissa pörssiyrityksissä (Nokia ja Kemira) ja viimeiset 4 vuotta luotsannut Code of Conduct Companyn toimintaa. Niinalla on vahva kokemus vastuullisuus- ja ethics & compliance -ohjelmien sparraamisesta ja kehittämisestä eri kokoisissa yrityksissä, erityisesti keskittyen eettisen liiketoiminnan, kestävän yrityskulttuurin ja sosiaalisen vastuullisuuden kehittämiseen.

Johanna Rosengren

CRO, Auntie

Johanna liittyi mukaan Auntien matkaan kolme vuotta sitten, jakaen yrityksen unelman vastuullisemmasta työelämästä ilman uuupumisia. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus vastuullisesta liiketoiminnasta eri aloilta. Auntiella Johanna vetää kasvutiimiä, johon kuuluu niin myynti, markkinointi, kansainvälinen kasvu kuin asiakkaista huolehtiminen. Muutamassa vuodessa Auntie on kasvanut yli 60 työntekijää työllistäväksi kansainväliseksi yritykseksi, jonka verkostossa on yli 120 mielenterveyden ammattilaista. Auntie palvelee jo yli 500 organisaatiota pohjoismaissa ja Euroopassa 27:lla eri kielellä. 

Kimmo Hyvärinen

Toimitusjohtaja, Tracegrow Oy

Kiertotalousyhtiö Tracegrow Oy:n tuore toimitusjohtaja ja hallitusammattilainen Kimmo Hyvärinen luottaa strategisen- sekä valmentavan johtamisen voimaan.

Julius Manni

CEO, Vincit

Julius Manni on luotsannut nopeasti kansainvälistyvää digitaalisen liiketoiminnan huippuasiantuntijayhtiö Vincitiä viimeisen parin vuoden kasvuloikan aikana. Juliuksella on takanaan yli 20 vuoden matka digitaalisen liiketoiminnan, modernin organisaatiokulttuurin ja kokonaisvaltaisen muutosjohtamisen saralla. Vincit on valittu useita kertoja Suomen ja Euroopan parhaaksi työpaikaksi, ja palvelee asiakkaitaan nyt lähes 1000 vincitläisen voimin Suomessa, Yhdysvalloissa, Puolassa ja Ruotsissa. 

Baba Lybeck

Juontaja

Baba Lybeck on helsinkiläinen toimittaja, tuottaja ja juontaja. Koulutukseltaan hän on Filosofian maisteri, pääaineenaan yleinen kirjallisuustiede.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä