Mielenterveyttä edistämässä - työpaikkojen hyviä käytäntöjä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Webinaarin talllenne on asiakkaidemme katsottavissa Varma Akatemiassa.

 

Mielenterveyden sairaudet ovat merkittävä työkyvyttömyyden syy. Vuonna 2023 Varmassa myönnetyissä työkyvyttömyyseläkkeissä mielenterveyden häiriöt oli yleisin työkyvyttömyyden syy.

Työpaikoilla on useita keinoja tukea työntekijöiden mielenterveyttä. Millaisia nämä konkreettiset arjen käytännöt ovat? Mistä kannattaa lähteä liikkeelle? Näihin kysymyksiin haemme vastauksia webinaarissamme sekä tutkitun tiedon että käytännön esimerkkien avulla.

Webinaarissa keskustelevat Salomaa Groupin henkilöstöjohtaja Mari Svahn, Varman työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, asiantuntijapsykologi Hanna Kieslich sekä tutkimuspäällikkö Auli Airila.

Puhujat

Auli Airila

Tutkimuspäällikkö, Varma

Auli Airila työskentelee tutkimuspäällikkönä Varman työkykypalveluissa. Aulia innostaa työkykyyn vaikuttavien tekijöiden tutkiminen sekä tutkitun tiedon hyödyntäminen vaikuttavien työkykyä edistävien palveluiden kehittämisessä.

Mari Svahn

Henkilöstöjohtaja, Salomaa Group

Mari Svahn on Suomen suurimman markkinointiin ja viestintään keskittyneen yhtiöryhmän, Salomaa Groupin, henkilöstöjohtaja. Mari on johtamisen, yrityskulttuurin, organisaation ja kyvykkyyksien kehittämisen asiantuntija. Mari rakentaa tiimeineen liiketoimintaa tukevia ja vastuullisia henkilöstökäytäntöjä: vastuullinen, kestävä ihmisten johtaminen mahdollistaa niin taloudellisten kuin yhteiskunnallisten tavoitteiden saavuttamisen sekä hyvän henkilöstökokemuksen.

Hanna Kieslich

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, asiantuntijapsykologi, Varma

Hanna työskentelee Varmassa työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä. Asiantuntijapsykologina hänellä on pitkä työkokemus psykologin sekä työterveyspsykologin työkentältä, erityisesti organisaatioiden ja työyhteisöjen haasteiden kohtaamisesta. Hanna tekee ilolla ja intohimolla töitä yritysten ja organisaatioiden parissa kehittäen vaikuttavia ja aitoja ratkaisuja työkyvyn hallintaan. Hanna innostuu johdon, HR:n ja esihenkilöiden tukemisesta sekä työn yhteisöllisen kehittämisen teemoista. Hanna on tulevaisuuden työkykyjohtamisen mahdollisuuksien sekä mieliystävällisen ja toiveikkaan työelämän puolestapuhuja.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä