Mikä rakentaa henkilökohtaisen avun sujuvaa arkea?

Ilmoittautuminen on päättynyt

Webinaaritallenne

Miten työnantaja ja avustaja yhdessä voivat rakentaa sujuvaa arkea?

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan keväällä Varman ja Oiman yhteistyössä järjestämällä kiertueella esiin nousseista teemoista. Kietueella henkilökohtaisen avun työnantajat ja avustajat keskustelivat rohkeasti resilienssistä, huonoista päivistä, luottamuksesta, neuvottelutaidoista, ja miten työnantajan ja avustajan suhde on vastavuoroinen.

Webinaarissa työnohjaaja Jarmo Tiri Ratkaisutoimisto Aamupäivä Oy:sta ja työkykyjohtamisen kehityspäällikkö Jyri Juusti Varmasta käyvät muun muassa näitä aiheita läpi ja kertaavat vielä Varman tuottamaa Henkilökohtainen apu – työkyvyn tukimateriaalia.

Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaarista lähetetään kaikille ilmoittautuneille myös tallenne joka on tekstitetty.

Puhujat

Jani Laatikainen

Toimitusjohtaja, Oima Oy

Oima Oy:n toimitusjohtaja Jani Laatikainen on ollut uudistamassa suomalaista työelämää vuodesta 2011. Oima on henkilökohtaisen avun työnantajamallin hallinnoinnin järjestelmä. Janin työelämän filosofia on puolet bisnestä ja puolet hyvää, Oima kiertue on osa tätä ajattelua. Oimalaiset haluavat olla purkamassa hoiva-alan byrokratiaa ja rakentaa tuotteita, jotka aidosti ovat merkityksellisiä asiakkaillemme – vapauttamalla aikaasi olennaiseen!

Jarmo Tiri

Työnohjaaja, Ratkaisutoimisto Aamupäivä Oy

Jyri Juusti

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Jyri Juusti työskentelee työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä. Jyrin missiona on auttaa asiakasyrityksiään uudistumaan ja niiden työntekijöitä jatkamaan työssä terveysongelmienkin kanssa. Työssään Jyri auttaa kirkastamaan yrityksen tilannekuvaa työkykyjohtamisen suhteen sekä sparraa erityisesti johtoa ja esimiehiä.

Paula Mustalahti

Paula Mustalahti (FM) on toiminut yli 30 vuotta henkilökohtaisten avustajien työnantajana.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä