Mitä hyötyä YEL-vakuutuksesta?

Ilmoittautuminen on päättynyt
YEL-vakuutus koetaan usein vain vanhuuseläketurvan tuovana etuutena. YEL-vakuutus turvaa yrittäjän toimeentuloa koko yrittäjätoiminnan ajan. 

Webinaaritallenne

Tämä webinaari on jatkoa tammikuussa 2023 pidetylle webinaarille, jossa käsittelimme YEL-lakimuutoksen mukanaan tuomia muutoksia yrittäjän työtuloon. Tuolloin saimme paljon kysymyksiä siitä, miten YEL-vakuutus hyödyttää yrittäjää jo ennen vanhuuseläkeikää.

 
Tässä webinaarissamme käymme esimerkkien avulla läpi, miten YEL-vakuutuksen voimassaolo ja työtulo vaikuttavat yrittäjän sosiaaliturvaan yrittäjän sairastuessa tai tapaturman sattuessa, jäädessä vanhempainvapaalle, kouluttautuessa uuteen ammattiin tai jäädessä työttömäksi. Kerromme myös miten em. eduista karttuu eläkettä YEL-vakuutuksen lisäksi.


Ilmoittautumisen yhteydessä voit lähettää meille ennakkokysymyksiä. Webinaari tallennetaan.

Puhujat

Minna Kaartinen

Palvelupäällikkö

Minna Kaartinen työskentelee viestintä- ja koulutustehtävissä Varman eläkepalveluissa. Asiakaslähtöisyys ja yksilöllinen palvelu ovat hänen sydäntään lähellä. "Virkakieli ja lain koukerot taipuvat huonosti tavallisen ihmisen suuhun. Mutkikkailtakin tuntuvista asioista on voitava kertoa selkeästi ja ymmärrettävästi – ihmiseltä ihmiselle."

Iina Vilén

Lakiasiantuntija, Vakuutuspalvelut, Varma

Iina Vilén työskentele lakiasiantuntijana Varman vakuutuspalveluissa. Lakiasiantuntijat auttavat ja neuvovat asiakkaita TyEL- ja YEL-lainsäädännön soveltamiseen liittyvissä laintulkintakysymyksissä sekä ratkaisevat muutoksenhakuasioita.  

Voisit olla kiinnostunut myös näistä