Miten esihenkilönä johdat työkykyä? – keinoja ammatin huomioivaan työkykyjohtamiseen

Ilmoittaudu mukaan
Ilmoittautuminen päättyy 23.9.2024 klo 11.00

Työkyvyttömyys aiheuttaa huomattavia kustannuksia. Työpaikoilla on kuitenkin useita keinoja kustannusten vähentämiseen.

Työkyvyttömyyden syyt ovat osin erilaisia eri ammattiryhmissä. Esihenkilön ja HR:n on tärkeä ymmärtää työkyvyttömyyden taustalla olevia tekijöitä, jotta työpaikalla voidaan vaikuttavasti edistää työntekijöiden työkykyä.

Tässä webinaarissamme pureudumme tutkitun tiedon ja käytännön esimerkkien avulla työpaikan keinoihin ammatin huomioivassa työkykyjohtamisessa.

Puhujat

Auli Airila

Tutkimuspäällikkö, Varma

Auli Airila työskentelee tutkimuspäällikkönä Varman työkykypalveluissa. Aulia innostaa työkykyyn vaikuttavien tekijöiden tutkiminen sekä tutkitun tiedon hyödyntäminen vaikuttavien työkykyä edistävien palveluiden kehittämisessä.

Anne Koutu

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Anne Koutu työskentelee työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä Varman työkykypalvelut -toiminnossa. Työkyjohtamisen kehityspäälliköt auttavat asiakkaita tunnistamaan työkykyriskejä ja löytämään vaikuttavia eri tason keinoja työkyvyttömyyden ehkäisemiseksi. Annea kiinnostaa erityisesti nuorten työkykyisyyden vahvstaminen alati muuttuvassa työelämässä.

Riku Louhimo

Johtava asiantuntija, Varma

Riku Louhimo työskentelee Varman Työkykypalveluissa johtavana asiantuntijana. Riku on työuransa aikana kehittänyt, rakentanut ja vetänyt datalähtöisiä digipalveluita sekä toiminut datatieteilijänä ja syöpätutkijana. Riku on kiinnostunut työkyvyttömyyden vähentämisestä luotettavan datan ja tulkittavan analytiikan avulla.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä