Miten tukea konkareita muuttuvassa työelämässä?

Ilmoittautuminen on päättynyt
Pitkän työuran tehneillä on työelämässä paljon annettavaa. Millä keinoin heidän työssä jatkamistaan voidaan tukea ja työkykyä vahvistaa työuran viimeisinä vuosina?

Webinaartallenne

Konkareiden määrä kasvaa työpaikoilla ja he ovat voimavara, jopa supervoima muuttuvassa työelämässä. Konkareiden osaaminen ja pitkän uran tuoma kokemus on arvokasta pääomaa.

Konkareiden työuran suunnitteluun/pidentämiseen on mahdollisuus hyödyntää työelämän joustoja ja tukimuotoja.


Tässä webinaarissa käsittelemme:

  • kuinka vahvistaa konkarin työkykyä hyvällä vuorovaikutuksella ja ennakoivilla toimenpiteillä
  • miten konkarien työssä jatkamista voidaan tukea työeläkeyhtiön keinoin yhteistyössä työantajan ja työterveyshuollon kanssa.
  • miten osatyökyvyttömyyseläkettä tai osittaista vanhuuseläkettä voidaan hyödyntää työurien jatkamisen tukena?
  • konkari eläkeiän kynnyksellä – jäädäkö eläkkeelle vai jatkaako työuraa?

 

Tallennamme kaikki Varman webinaarit.

Puhujat

Sonja Salo

Työkykykohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Sonja Salo toimii Varmassa työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä Hämeen alueella. Sonjalla on pitkä kokemus työkykyjohtamisen hallinnan parissa. Sonjalla on aiempaa työkokemusta työterveyshuollosta, henkilöstöhallinnosta ja työkykyjohtamisen konsultoinnista. Asiakaslähtöisyys ohjaa hänen työtään. Sonja sparraa ja oivaltaa asiakkaiden kanssa tehokkaita ja kestäviä työkyvyn hallinnan prosesseja ja ratkaisuja, jotka ovat tavoitteellisia.

Leena Puurunen

Eläkeratkaisuasiantuntija

Leena Puurunen ratkaisee työkseen työkyvyttömyysetuuksia Varman kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluissa. Leena haluaa olla asiakkailleen arjen tsemppari työkykyasioissa. Häntä kiinnostaa työelämän muutoksen vaikutukset työkykyyn. 

Elina Juth

Palvelupäällikkö

Elina Juth toimii Varmassa työeläkeasioiden kouluttajana ja sisällöntuottajana. Elinalla on pitkä kokemus työeläkealalta. Virtaa työhönsä hän saa asiakaskohtaamisista ja asiakkaiden auttamisesta. ”Eläkeasiat voivat välillä tuntua monimutkaisilta. Haluan osaltani lisätä ihmisten ymmärrystä työeläkejärjestelmästä ja viestiä asioista ymmärrettävästi ja selkeästi", Elina sanoo.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä