Miten VR tukee konkareiden työelämässä jatkamista?

Ilmoittautuminen on päättynyt
Työuran loppuvaiheessa olevilla konkareilla on työelämässä paljon annettavaa. Millä keinoin heidän työssä jatkamistaan voidaan tukea ja työkykyä vahvistaa työuran viimeisinä vuosina?

Webinaaritallenne

Konkareiden työuran suunnitteluun on mahdollisuus hyödyntää työelämän joustoja ja tukimuotoja.

Työpaikoilla on useita keinoja tukea konkareiden työkykyä ja työelämässä jatkamista. Millaisia työpaikan konkreettisia keinoja voidaan hyödyntää konkarien työurien pidentämisessä.

Tervetuloa mukaan webinaariimme, jossa keskustelemme yhdessä VR:n Sanna Yrttiahon (Head of Wellbeing) kanssa VR:n tukikeinoista konkareille. Miten VR:llä hyödynnetään työeläkevakuuttajan tukimuotoja ja millaisia omia toimivia käytäntöjä yrityksestä löytyy konkareiden tukemiseen. Tämä webinaari täydentää yritysesimerkin kautta 18.4. pidettävää webinaaria "Miten tukea konkareita muuttuvassa työelämässä", jossa käytiin läpi työeläkevakuuttajan tarjoamia joustoja ja tukimuotoja.

Puhujat

Sanna Yrttiaho

Head of Wellbeing, VR-Yhtymä Oyj

Sanna Yrttiaho toimii VR:llä Head of Wellbeing tehtävässä, jossa hän vastaa henkilöstön työkyvyn ja hyvinvoinnin tukemisen kokonaisuudesta sekä työterveyspalveluista. Yhdessä tiimin kanssa Sanna on varmistamassa, että VR:llä tuetaan työssä jatkamista ja etsitään ratkaisuja, joilla hyödynnetään työntekijän jäljellä oleva työkyky

Leena Puurunen

Eläkeratkaisuasiantuntija

Leena Puurunen ratkaisee työkseen työkyvyttömyysetuuksia Varman kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluissa. Leena haluaa olla asiakkailleen arjen tsemppari työkykyasioissa. Häntä kiinnostaa työelämän muutoksen vaikutukset työkykyyn. 

Elina Juth

Palvelupäällikkö

Elina Juth toimii Varmassa työeläkeasioiden kouluttajana ja sisällöntuottajana. Elinalla on pitkä kokemus työeläkealalta. Virtaa työhönsä hän saa asiakaskohtaamisista ja asiakkaiden auttamisesta. ”Eläkeasiat voivat välillä tuntua monimutkaisilta. Haluan osaltani lisätä ihmisten ymmärrystä työeläkejärjestelmästä ja viestiä asioista ymmärrettävästi ja selkeästi", Elina sanoo.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä