Miten yritykset rakentavat kestävää työelämää ja johtavat työkykyä tässä ajassa?

Ilmoittautuminen on päättynyt
Rakenna ja johda kestävää työelämää!

Miten yritykset rakentavat kestävää työelämää ja johtavat työkykyä tässä ajassa? Mitä ajankohtaiset teemat, kuten kansainvälisyys, vastuullisuus, kriisit sekä teknologian nopea kehittyminen merkitsevät yrityksille työkyvyn ja työkyvyn johtamisen näkökulmasta?

Tervetuloa mukaan Varman pääkonttorilla torstaina 14.9. klo 11.30 alkavaan tilaisuuteemme, jossa keskustelemassa näistä aiheista ovat professori, Dr. Christian Feldhaus, ISS Palveluiden henkilöstöjohtaja Maria Pajamo, StaffPointin toimitusjohtaja Anu Ahokas, Varman vastuullisuudesta ja viestinnästä vastaava johtaja Hanna Kaskela sekä professori Lauri Nummenmaa.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Aino Healthin kanssa.

Ohjelma

klo 11.30 Kahvitarjoilu - verkostoitumista

klo 12.00 Tilaisuuden avaus. Pauli Forma, johtaja, Varma ja Jyrki Eklund, toimitusjohtaja, Aino Health

klo 12.05 The future of manufacturing and productivity in Europe, a matter of employee workability. Prof. Dr. Christian Feldhaus 

klo 12.30 Työkykyjohtaminen kansainvälisessä suuryrityksessä. Maria Pajamo, henkilöstöjohtaja, ISS Palvelut

klo 13.00 Suomessa loppuu osaajat. Mistä työvoimaa yrityksille? Anu Ahokas, toimitusjohtaja, StaffPoint

klo 13.30 Tauko

klo 13.45 Vastuulliset ja kestävät teot ja toimet - ja miten niistä raportoidaan. Hanna Kaskela, johtaja, vastuullisuus ja viestintä, Varma

klo 14.10 Mitä ihmisen mielessä tapahtuu toimintaympäristön muuttuessa ja organisaatioiden hakiessa uutta suuntaa? Professori Lauri Nummenmaa, Valtakunnallinen PET-keskus

klo 14.35 Paneelikeskustelu. Kansainvälisyys, kestävyys ja uudistuminen. Keskustelemassa Anu Ahokas, Prof. Dr. Christian Feldhaus, Hanna Kaskela, professori Lauri Nummenmaa, Maria Pajamo ja Jyrki Eklund.

klo 15.15 Kahvitarjoilu - verkostoitumista

Mukana tilaisuudessa

Anu Ahokas

StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja, StaffPoint

Anu Ahokas on StaffPoint -konsernin toimitusjohtaja ja toiminut henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2004. Lisäksi Anu on Elinkeinoelämän Keskusliiton ja Varman hallituksessa. Hän luotsaa puheenjohtajana myös Henkilöstöala ry:n hallitusta ja Keskuskauppakamarin osaamiseen keskittynyttä valiokuntaa.

Jyrki Eklund

Toimitusjohtaja, Aino Health

Jyrki Eklund toimii Aino Healthin toimitusjohtajana, ja hän on ollut mukana kehittämässä alustaratkaisuja, joilla luodaan mitattavaa ja tuloksiin pohjautuvaa työkykyjohtamista yhdessä tutkimuslaitosten ja useiden kansainvälisten suuryritysten kanssa yli 20 vuoden ajan. Jyrki on työskennellyt johtamisen parissa niin Skandinaviassa, Aasiassa kuin Latinalaisessa Amerikassa.

Christian Feldhaus

Professori Dr., Occupational and Social Medicine University Duisburg Essen

Professor Dr. Christian Feldhaus, former Global OHM and Chief Medical Officer at Continental and RWE with a worldwide responsibility, professorship for Occupational and Social Medicine University Duisburg Essen and consultant for the German Federal Ministry of Labour and Social Affair.

Pauli Forma

Johtaja, Työkykypalvelut

Pauli Forma on työuransa aikana työskennellyt eri tehtävissä työeläkealalla ja tutkimusorganisaatioissa. Paulin keskeisiä kiinnostuksen kohteita ovat olleet työkyky, työkyvyn tukeminen sekä toimintaympäristön muutos.

Hanna Kaskela

Johtaja, Vastuullisuus ja viestintä

Hanna Kaskela on Varman vastuullisuudesta ja viestinnästä vastaava johtaja. Varmassa Hanna on työskennellyt vuodesta 2003. Hän on toiminut muun muassa kestävän kehityksen salkunhoitajana, vastuullisen sijoittamisen johtajana sekä vastuullisuusjohtajana.

Lauri Nummenmaa

Professori, PET-tutkimuskeskus

Lauri Nummenmaa on tunteiden tutkimuksen kansainvälinen huippunimi, aivokuvantamisen ja ihmisten välisen vuorovaikutuksen asiantuntija sekä laillistettu psykologi. Nummenmaa on kiertänyt Cambridgen ja Teknillisen korkeakoulun kylmälaboratorion kautta Turkuun. Nykyään hän johtaa valtakunnallisessa PET-keskuksessa Human Emotion Systems -laboratoriota ja tutkii antimateriakuvantamista käyttäen tunteita aina molekyylitasolta arkipäivän vuorovaikutukseen ja ihmisten päätöksentekoon ja käyttäytymiseen asti.

Maria Pajamo

Henkilöstöjohtaja, ISS Palvelut

Maria Pajamo työskentelee ISS Palveluiden henkilöstöjohtajana. Pajamo on hyvän johtamisen ja yhdenvertaisen työelämän puolestapuhuja, jolla on laaja kokemus johtamisesta, liiketoimintojen tukemisesta, muutos- ja kriisinhallinnasta sekä henkilöstöstrategioiden ja yhdenvertaisen yrityskulttuurin rakentamisesta.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä