Muutostilanne yrityksessä – miten käy eläkkeen?

Ilmoittautuminen on päättynyt
Tässä webinaarissa käymme läpi eläkeasioita työntekijän näkökulmasta, mutta olet tervetullut mukaan kuulolle myös työnantajan tai HR:n edustajan roolissa.

Webinaaritallenne

Viime aikoina monessa yrityksessä on kohdattu lomautus- ja irtisanomisuutisia. Tässä webinaarissa käymme läpi, miten työsuhteen päättyminen ennen eläkeikää vaikuttaa eläkkeeseen.

Mitä vaihtoehtoja työeläketurva tarjoaa, jos lomautus tai irtisanominen osuu omalle kohdalle ja työsuhde päättyy odottamatta jo ennen eläkeikää? Käymme läpi, miten eläke kertyy työskentelystä ja ansiopäiväraha-ajalta. Kerromme miten Varma voi auttaa muutostilanteessa ja annamme myös käytännön ohjeet eläkkeen hakemiseen, jos eläkeikä on jo lähellä. 

Varman asiantuntijat

Elina Juth

Palvelupäällikkö

Elina Juth toimii Varmassa työeläkeasioiden kouluttajana ja sisällöntuottajana. Elinalla on pitkä kokemus työeläkealalta. Virtaa työhönsä hän saa asiakaskohtaamisista ja asiakkaiden auttamisesta. ”Eläkeasiat voivat välillä tuntua monimutkaisilta. Haluan osaltani lisätä ihmisten ymmärrystä työeläkejärjestelmästä ja viestiä asioista ymmärrettävästi ja selkeästi", Elina sanoo.

Minna Kaartinen

Palvelupäällikkö

Minna Kaartinen työskentelee viestintä- ja koulutustehtävissä Varman eläkepalveluissa. Asiakaslähtöisyys ja yksilöllinen palvelu ovat hänen sydäntään lähellä. "Virkakieli ja lain koukerot taipuvat huonosti tavallisen ihmisen suuhun. Mutkikkailtakin tuntuvista asioista on voitava kertoa selkeästi ja ymmärrettävästi – ihmiseltä ihmiselle."

Voisit olla kiinnostunut myös näistä