Onko horisontissa sumuista?

Ilmoittautuminen on päättynyt
Tervetuloa aamiaistilaisuuteemme jossa puheenvuoron käyttävät Fazer-konsernin talous- ja varatoimitusjohtaja Jouni Grönroos sekä Varman sijoitusjohtaja Jarkko Soikkeli.

Tapahtumatallenne

Pirstaleinen maailmankuva heijastuu sijoitusmarkkinoille

Maailmantalouden kehitys on eriytynyt viime vuosina voimakkaasti samaan aikaan, kun geopoliittiset jännitteet ovat jakaneet maailmaa läntiseen ja itäiseen leiriin. Myös talouden eri sektoreiden kehitys on hajautunut voimakkaasti, kun eri maat ovat vapautuneet koronapandemian aikaisista rajoituksista.

Sama koskee myös rahapolitiikkaa - kaikkien aikojen elvytyksestä on edetty pikakelauksella vuosikymmenien merkittävimpään rahapoliittiseen kiristykseen. Kestävätkö yritykset ja kotitaloudet siirtymän nollakoroista korkeampien korkojen ympäristöön?

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä. Tallennamme tilaisuuden.

Puhujat

Jarkko Soikkeli

Sijoitusjohtaja

Jarkko Soikkeli toimii Varmassa strategia- ja allokaatioryhmän sijoitusjohtajana. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat maailman talouden kehitys, talouspolitiikka sekä sijoitusmarkkinat.

Jouni Grönroos

Talous- ja varatoimitusjohtaja, Fazer-konserni

Jouni Grönroos on Fazer-konsernin talous- ja varatoimitusjohtaja. Hän on ollut keskeisessä roolissa yli 130 vuotiaan Fazerin transformaatiossa kuluttajatuote- ja ruokapalveluyhtiöstä moderniksi kuluttajatuotteisiin keskittyväksi ja ruokaelämyksiä ja vastuullisia ruokaratkaisuja tarjoavaksi yritykseksi.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä