Osittainen vanhuuseläke - asiakaskokemuksia ja faktoja suositusta eläkevaihtoehdosta

Ilmoittautuminen on päättynyt

Katso tallenne webinaarista

Mitä on hyvä tietää, kun suunnittelet osittaista vanhuuseläkettä? Selvitä faktat ja tule kuulemaan asiakkaidemme kokemuksia päätöksenteon tueksi.

Osittainen vanhuuseläke tuo joustoa viimeisiin työvuosiin

Osittainen vanhuuseläke antaa 61 vuotta täyttäneelle mahdollisuuden nostaa osa eläkkeestä jo ennen alinta eläkeikää ja siten keventää työskentelyä ennen vanhuuseläkkeelle jäämistä. Tässä webinaarissa käymme läpi osittaista vanhuuseläkettä niin työntekijän kuin yrittäjänkin näkökulmasta.

Kerromme, miten osittainen vanhuuseläke lasketaan, millä perusteella eläkkeen voi hakea ja miten osittainen vanhuuseläke vaikuttaa tulevaan vanhuuseläkkeeseen. Annamme myös käytännön ohjeet hakemiseen.  Webinaarissa kuulet lisäksi tuoreen asiakaskyselymme tuloksista, jossa selvitimme syitä osittaisen vanhuuseläkkeen hakemisen taustalla.

llmottaudu mukaan ja merkitse tilaisuus jo nyt kalenteriisi. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla vahvistusviestin, jonka lopusta löydät osallistumislinkin tilaisuuteen. Linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille vielä myös päivä ennen tilaisuutta. Ilmoittautumalla mukaan saat myös tallenteen itsellesi, katsottavaksi myöhemmin.

Webinaarin asiantuntijat

Elina Juth

Palvelupäällikkö

Elina Juth toimii Varmassa työeläkeasioiden kouluttajana ja sisällöntuottajana. Elinalla on pitkä kokemus työeläkealalta. Virtaa työhönsä hän saa asiakaskohtaamisista ja asiakkaiden auttamisesta. ”Eläkeasiat voivat välillä tuntua monimutkaisilta. Haluan osaltani lisätä ihmisten ymmärrystä työeläkejärjestelmästä ja viestiä asioista ymmärrettävästi ja selkeästi", Elina sanoo.

Minna Kaartinen

Palvelupäällikkö

Minna Kaartinen työskentelee viestintä- ja koulutustehtävissä Varman eläkepalveluissa. Asiakaslähtöisyys ja yksilöllinen palvelu ovat hänen sydäntään lähellä. "Virkakieli ja lain koukerot taipuvat huonosti tavallisen ihmisen suuhun. Mutkikkailtakin tuntuvista asioista on voitava kertoa selkeästi ja ymmärrettävästi – ihmiseltä ihmiselle."

Voisit olla kiinnostunut myös näistä