Pelottaako sijoitusmarkkinoiden vuoristorata vuonna 2023?

Ilmoittautuminen on päättynyt
Pääomamarkkinoilla vuosi 2022 oli haastava ja paikoin nähtiin erittäin voimakasta negatiivista liikehdintää. Onko pääomamarkkinoilla ennustettavissa jo käännettä parempaan vai jatkuuko sama synkkyys edelleen vuonna 2023?

Tervetuloa aamiaistilaisuuteemme Salmisaareen kuulemaan mitkä asiat ovat nyt sijoittajien huulilla, kun mietitään vuoden 2023 näkymiä. Varman sijoitusjohtaja Timo Sallinen tuo esiin ajankohtaisia asioita sijoitusmarkkinoilta.

Onko korkotason nousu ja inflaatio myrkkyä asuntosijoittamiselle? Mitä tapahtuu suurten kiinteistösijoittajien kaupankäynnissä nykymarkkinassa? Entä onko vuokralaiskysynnän parhaat ajat ohi? Asuntosijoituspäällikkömme Sarianna Sipola kertoo miltä asuntosijoittaminen näyttää sijoittajan silmin vuonna 2023.

Ilmoittaudu mukaan pikaisesti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä.

 

Ohjelma

8.00 Aamiainen
8.30 Tilaisuus alkaa - Tervetuloa! Vesa Pörhölä, myyntijohtaja, Varma

Pääomamarkkinoiden näkymät 2023, Timo Sallinen, sijoitusjohtaja, Varma
Asuntosijoittaminen 2023 , Sarianna Sipola, asuntosijoituspäällikkö, Varma,

10.00 Tilaisuus päättyy

Puhujat

Timo Sallinen

Sijoitusjohtaja, Varma

Timo Sallinen vastaa Varman pörssinoteeratuista sijoituksista osakkeisiin ja korkoihin. Timo on aloittanut uransa osakeanalyytikkona Opstock Pankkiiriliikkeessä yli 25 vuotta sitten. Ennen Varmaan tuloaan vuonna 2006, hän toimi myös OP-sijoitusrahastojen ja Eläke-Fennian salkunhoitajana. Hän osallistuu myös suomalaisten pörssiyhtiöiden nimitystoimikuntatyöhön.

Sarianna Sipola

Asuntosijoituspäällikkö

Sarianna Sipola, DI, MBA, toimii Varman asuntosijoituspäällikkönä. Sarianna vastaa Varman asuntosijoitustoiminnasta ja suorien asuntosijoitusten hallinnasta ja kehityksestä. Varman asuntosijoitussalkkuun kuuluu tällä hetkellä noin 60 sijoituskohdetta koostuen noin 4300 asunnosta ja yli 100 liiketilasta. Aiemmin Sarianna on toiminut kiinteistöalalla mm. kiinteistökehittämisen liiketoiminnan kehityksessä, myynnin parissa ja kiinteistöarvioinnissa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä