Terveysliikuntapäivät 2023

Ilmoittautuminen on päättynyt
Varma toimii Terveysliikuntapäivät 2023 yhteistyökumppanina.

Liikkuminen muutosten paineessa

UKK Instituutti järjestää Terveysliikuntapäivät 2023 lokakuussa Helsingissä. Seminaariin on mahdollista osallistua myös etänä verkon välityksellä.

Uudessa hallitusohjelmassa tiedostetaan liian vähäisestä liikkumisesta koituvat ongelmat. Kansalaiset kaikissa ikäryhmissä halutaan saada liikkumaan enemmän. Samaan aikaan taloudessa, palvelurakenteissa ja väestössä tapahtuu monenlaisia muutoksia. Terveysliikuntapäivät 2023 tarjoavat sinulle ajankohtaisen näkymän muutoksiin ja siihen, miten ne sekä haastavat että helpottavat liikkumisen edistämistyötä.

 

Varman asiantuntijat mukana tapahtumassa:

Jan Schugk

Ylilääkäri, Varma

Jan Schugk toimii Varman ylilääkärinä, ja hän johtaa Varman lääkäritoimintoa.  Hänen työhönsä kuuluu muun muassa lääketieteellinen ratkaisutoiminta työkyvyttömyyseläke- ja työeläkekuntoutushakemuksiin liittyen. Lisäksi hän on mukana työkyvyttömyysriskinhallintaan liittyvässä tutkimustoiminnassa ja tekee yhteistyötä asiakasorganisaatioiden kanssa työkykyjohtamiseen liittyvissä tilanteissa. 

Pauli Forma

Johtaja, Työkykypalvelut

Pauli Forma on työuransa aikana työskennellyt eri tehtävissä työeläkealalla ja tutkimusorganisaatioissa. Paulin keskeisiä kiinnostuksen kohteita ovat olleet työkyky, työkyvyn tukeminen sekä toimintaympäristön muutos.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä