Työeläkeaamu

Ilmoittautuminen on päättynyt
Suosittu Työeläkeaamu on täällä taas! Webinaarissa käymme tuttuun tapaan läpi käytännön eläkeasioita eläkeiän lähestyessä.

Webinaaritallenne

Ajankohtaista tietoa eläkevaihtoehdoista

Miten työeläke kertyy ja mistä voit selvittää omia eläketietojasi? Käymme läpi eläkeiät ja kerromme pääpiirteet eri eläkevaihtoehdoista, erityisesti vanhuuseläkkeestä ja osittaisesta vanhuuseläkkeestä. Saat myös käytännön ohjeet eläkkeen hakemiseen. Lisäksi kerromme, mitä on hyvä tietää, jos jatkaa pitempään työelämässä, työskentelet eläkkeen rinnalla tai jos työsuhteesi päättyy ennen eläkeikää.

Käymme läpi eläkeasioita työntekijän näkökulmasta, mutta webinaari on avoin ja maksuton kaikille eläkeasioista kiinnostuneille. Ilmoittaudu siis mukaan ja merkitse tilaisuus kalenteriisi.

Voit esittää sinua mietityttävän eläkekysymyksen meille jo ilmoittautumisen yhteydessä, johon pyrimme webinaarin aikana vastaamaan. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla vahvistusviestin, jonka lopusta löydät osallistumislinkin tilaisuuteen. Ilmoittautumalla mukaan pääset myös katsomaan webinaarin tallenteen silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Työeläkeaamu webinaarilinkki

Puhujat

Elina Juth

Palvelupäällikkö

Elina Juth toimii Varmassa työeläkeasioiden kouluttajana ja sisällöntuottajana. Elinalla on pitkä kokemus työeläkealalta. Virtaa työhönsä hän saa asiakaskohtaamisista ja asiakkaiden auttamisesta. ”Eläkeasiat voivat välillä tuntua monimutkaisilta. Haluan osaltani lisätä ihmisten ymmärrystä työeläkejärjestelmästä ja viestiä asioista ymmärrettävästi ja selkeästi", Elina sanoo.

Minna Kaartinen

Palvelupäällikkö

Minna Kaartinen työskentelee viestintä- ja koulutustehtävissä Varman eläkepalveluissa. Asiakaslähtöisyys ja yksilöllinen palvelu ovat hänen sydäntään lähellä. "Virkakieli ja lain koukerot taipuvat huonosti tavallisen ihmisen suuhun. Mutkikkailtakin tuntuvista asioista on voitava kertoa selkeästi ja ymmärrettävästi – ihmiseltä ihmiselle."

Voisit olla kiinnostunut myös näistä