Työpaikalle työkaluja mielen hyvinvointiin

Ilmoittautuminen on päättynyt
Tervetuloa Työterveyslaitoksen ja Varman yhdessä järjestämään kutsuvierastilaisuuteen, jossa pääset osallistumaan myös mielenkiintoisiin työpajoihin.

Aivotyökartoitus -työpajassa opit tunnistamaan aivotyötä kuormittavat tekijät työyhteisössänne. Palautumislaskuri -työpajassa puolestaan opitaan ottamaan työpaikalla käyttöön mm. palautumista tukevia toimintamalleja. Ilmoittautumisen yhteydessä pääset valitsemaan sinua eniten kiinnostavan työpajan johon osallistua.

Tutustu siis työpajojen aiheisiin tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan pikaisesti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Odottamassa on mahdollisuus oppia uutta ja kehittää työkaluja mielen hyvinvointiin omassa työympäristössäsi! 

Tilaisuudessa asiantuntijoina mukana Työterveyslaitoksen erikoistutkija Sara Lindström, Varman asiantuntijalääkäri Tiia Reho, kehityspäällikkö Outi Hartikainen, kehityspäällikkö sekä asiantuntijapsykologi Hanna Kieslich.

 

Ohjelma

12.30-12.35 Tervetuloa - Tiia Reho ja Outi Hartikainen, Varma

12.35-13.15 Alustukset teemaan

Mielenterveyden haasteet näyttäytyvät monella tasolla yhteiskunnassa, mitä työpaikalla voidaan tehdä, alustajana  Sara Lindström,TTL

Miten työ liittyy hyvässä ja pahassa mielenterveyteen, Puhujana Hanna Kieslich, Varma

13.15-13.30 Tauko ja siirtyminen työpajoihin

13.30-14.30 Ryhmätyöskentely

14.30-14.45 Tauko ja kahvi

14.45-15.45 Ryhmätöiden yhteinen koonti ja nostot keskusteluun

15.45-16  Miten tästä eteenpäin - Tiia Reho ja Outi Hartikainen

Puhujat

Outi Hartikainen

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Outi Hartikainen on Varman työkykyjohtamisen kehityspäällikkö. Hänen tehtävänsä on ymmärryttää yrityksen johtoa ja henkilöstöasioista vastaavia, mitä tarkoittaa strateginen työkykyjohtaminen. Lisäksi Outi vastaa työkyvyttömyyden kustannusten ennaltaehkäisystä ja henkilöstön työkyvyn vahvistamisesta.

Tiia Reho

Asiantuntijalääkäri

Tiia Reho on Varman asiantuntijalääkäri, jonka päätavoite on kehittää yhteistä ymmärrystä työkykyä tukevista tekijöistä työelämässä sekä työkyvyn tukemisen mahdollisuuksista. Taustaltaan Tiia on lääketieteen tohtori ja työterveyshuollon ja terveydenhuollon erikoislääkäri.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä