Vanhuuseläkkeelle?

Ilmoittaudu mukaan
Ilmoittautuminen päättyy 12.9.2024 klo 6.30
Voit hakea vanhuuseläkettä, kun sinulla on riittävästi ikää ja työsuhteesi päättyy. Vanhuuseläkkeelle siirrytään usein suoraan työelämästä, mutta toisinaan myös erilaisten polkujen kautta.

Mitä on hyvä tietää, kun eläkeikä lähestyy ja suunnittelet eläkkeelle siirtymistä?

Eläkkeelle siirtyminen on elämänmuutos, jonka jokainen kokee omalla tavallaan. Tämä webinaari auttaa sinua valmistautumaan eläkkeelle siirtymiseen. Käymme läpi eläkeiät ja annamme käytännön ohjeita vanhuuseläkkeen hakemiseen niin työntekijän kuin yrittäjänkin näkökulmasta. Kuulet lisäksi, miten pidempään työssä jatkaminen tai työnteko eläkkeellä vaikuttaa eläkkeesi määrään.

Osallistumalla webinaariin saat arvokasta tietoa ja tukea eläkkeelle siirtymiseen liittyvissä kysymyksissä. Webinaarimme on suunnattu työntekijöille, mutta olet tervetullut kuulolle myös HR:n tai esihenkilön roolissa. Ilmoittaudu siis mukaan ja merkitse tilaisuus kalenteriisi.

Puhujat

Elina Juth

Palvelupäällikkö

Elina Juth toimii Varmassa työeläkeasioiden kouluttajana ja sisällöntuottajana. Elinalla on pitkä kokemus työeläkealalta. Virtaa työhönsä hän saa asiakaskohtaamisista ja asiakkaiden auttamisesta. ”Eläkeasiat voivat välillä tuntua monimutkaisilta. Haluan osaltani lisätä ihmisten ymmärrystä työeläkejärjestelmästä ja viestiä asioista ymmärrettävästi ja selkeästi", Elina sanoo.

Minna Kaartinen

Palvelupäällikkö

Minna Kaartinen työskentelee viestintä- ja koulutustehtävissä Varman eläkepalveluissa. Asiakaslähtöisyys ja yksilöllinen palvelu ovat hänen sydäntään lähellä. "Virkakieli ja lain koukerot taipuvat huonosti tavallisen ihmisen suuhun. Mutkikkailtakin tuntuvista asioista on voitava kertoa selkeästi ja ymmärrettävästi – ihmiseltä ihmiselle."

Voisit olla kiinnostunut myös näistä