Varman sijoitusaiheinen afterwork 

Ilmoittautuminen on päättynyt
Odotukset koronlaskuista ovat olleet vahvasti toiveissa, mutta niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin on pidetty korkotason nyörit tiukasti kireällä. Miltä voisi näyttää osakemarkkinoiden kesä ja syksy?

Vuoden alku on ollut osakemarkkinoilla kaksijakoinen ja erityisesti Yhdysvalloissa meno on ollut vahvaa. Suomessa osakemarkkina on jatkanut edelleen pääosin mollivoittoisin soinnuin, eikä Euroopassakaan ole erityisesti Yhdysvaltojen tekoälypohjainen vire tarttunut sijoittajien sävelkorvaan.

Varman sijoitusaiheisessa afterwork-tilaisuudessa pääset kuulemaan listatuista sijoituksista vastaavan johtajamme Timo Sallisen mietteitä osakemarkkinoiden näkymistä. Tilaisuuden avaa yritysasiakkaistamme vastaava johtaja Vesa Pörhölä.

Ilmoittautuaksesi mukaan, ole yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi Varmalla.

Puhujat

Timo Sallinen

Sijoitusjohtaja, Varma

Timo Sallinen vastaa Varman pörssinoteeratuista sijoituksista osakkeisiin ja korkoihin. Timo on aloittanut uransa osakeanalyytikkona Opstock Pankkiiriliikkeessä yli 25 vuotta sitten. Ennen Varmaan tuloaan vuonna 2006, hän toimi myös OP-sijoitusrahastojen ja Eläke-Fennian salkunhoitajana. Hän osallistuu myös suomalaisten pörssiyhtiöiden nimitystoimikuntatyöhön.

Vesa Pörhölä

Yritysasiakkuusjohtaja, Varma

Vesa Pörhölä toimii Varman asiakkuustoiminnossa johtajana vastaten siellä yritykset, yrittäjät ja kumppanit -kokonaisuudesta. Vesa on aloittanut Varmassa vuonna 2011 ja on toiminut monenlaisissa asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä ennen nykyistä tehtävää. Ennen Varmaan tuloa Vesa on työskennellyt pankkisektorilla monenlaisissa tehtävissä yritysasiakas- ja varainhoidonliiketoiminnoissa sekä Op-ryhmässä että Danske Bankissa.  

Voisit olla kiinnostunut myös näistä