Varmasti 2024

Ilmoittautuminen on päättynyt
Vuosittainen Varmasti-tilaisuutemme käsittelee aina ajankohtaisia aiheita ja elää ajassa. Puheenvuoroja jaamme asiakkaillemme ja mielenkiintoisille vieraillemme.

Tulevaisuuden työelämässä avautuu uusia mahdollisuuksia ja haasteita, kun teknologian rooli kasvaa entisestään. Miltä tulevaisuuden työ todella näyttää? Tekeekö tekoäly työstä hauskempaa vai hullumpaa?

Tervetuloa Varmasti 2024 -tilaisuutemme kuuntelemaan, keskustelemaan ja osallistumaan näiden aiheiden pariin mielenkiintoisten puhujavieraidemme kanssa.

Huippukattaus onkin jälleen luvassa, sillä tilaisuuden keynotepuhujana on teknologiavaikuttaja, Iris AI:n perustaja Maria Ritola, joka ottaa omassa puheenvuorossaan kantaa muun muassa siihen miten tekoäly tulee muuttamaan työtämme. Tästä työelämän valtavasta murroksesta improvisaation keinoin eteenpäin meitä on myös kuljettamassa keskustellen eteenpäin Stella Polaris

Aivotutkija ja psykologi Ville Ojanen ottaa kantaa omassa puheenvuorossaan siihen millaisita inhimillisesti kestävä työelämä on, tekoälystä huolimatta. Villen ajatuksia kuullaan lisää paneelikeskustelussa, jossa mukana hänen lisäkseen ovat Varman ylilääkäri Jan Schugk, Digia Plc:n HR johtaja Pia Huhdanmäki sekä Scandic Hotelsin toimitusjohtaja Laura Tarkka. Panelistit pohtivat sitä millaista on kun työkaverina onkin tekoäly, sen mahdollisuuksia ja uhkia, ja miten työpaikalla valmistauduttu tekoälyn tulemiseen ja käyttöönottoon.

Tilaisuuden avaavat Varman asiakkuusjohtaja Suvi Hintsanen-Kärpijoki ja toimitusjohtaja Risto Murto. Tilaisuuden juontaa Isak Rautio.

Varmasti 2024

Risto Murto

Toimitusjohtaja, Varma

Risto Murto on toiminut Varman toimitusjohtajana jo vuodesta 2014 lähtien. Tätä ennen hän vastasi Varman sijoitustoiminnasta vuosina 2006–2013. Aiemmin hän on työskennellyt mm. toimitusjohtajana Opstock Oy:ssa ja ekonomistina Suomen Pankissa. Risto Murto on E2 Tutkimuksen ja TELA ry:n hallituksen puheenjohtaja ja Arvopaperimarkkinayhdistyksen hallituksen puheenjohtaja sekä Nordea Bank Oyj:n ja Sampo Oyj:n hallituksen jäsen.

Suvi Hintsanen-Kärpijoki

Johtaja, Asiakkuudet

Varman asiakkuusjohtaja Suvi Hintsanen-Kärpijoki on kiinnostunut työkyvystä ja työn tulevaisuudesta. Suvin intohimona on ymmärtää ihmisen ja teknologian yhteiseloa. Varman palvelukseen Suvi on tullut vuonna 2019.

Jan Schugk

Ylilääkäri, Varma

Jan Schugk toimii Varman ylilääkärinä, ja hän johtaa Varman lääkäritoimintoa.  Hänen työhönsä kuuluu muun muassa lääketieteellinen ratkaisutoiminta työkyvyttömyyseläke- ja työeläkekuntoutushakemuksiin liittyen. Lisäksi hän on mukana työkyvyttömyysriskinhallintaan liittyvässä tutkimustoiminnassa ja tekee yhteistyötä asiakasorganisaatioiden kanssa työkykyjohtamiseen liittyvissä tilanteissa. 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä