Varmasti Tampere

Ilmoittautuminen on päättynyt
Tampereella puhutaan 21.9. klo 8.30-13.00 eläkejärjestelmästä ja työelämän megatrendeistä, innostamisesta sekä jaksamisesta.

Tilaisuudessamme Varman toimitusjohtaja Risto Murto luo näkymää Suomen talouden kestävyyteen sekä suomalaisen eläkejärjestelmän tilaan. Futuristi Elina Hiltunen puolestaan maalaa omassa puheenvuorossaan meille kuvaa tulevaisuuden työelämästä sekä laittaa pohtimaan mitä mahdollisuuksia se voi meille tuoda.

Tekonivelsairaala Coxan toimitusjohtaja Kristiina Michelsson puolestaan puhuu oman organisaationsa kautta siitä, miten innostus, motivaatio ja tehokkuus sekä työkyky pitävät huippuammattilaiset kiinni työssään. UKK Instituutin johtaja Tommi Vasankari taas pohtii puheenvuorossaan jaksaako suomalainen tehdä töitä myös tulevaisuudessa, sillä fyysisen kunnon ja tulevaisuuden toimintakyvyn välillä on nähtävissä haasteita.

 

Varmasti Tampere -tilaisuuden ohjelma:

8.30 Aamiainen

9.00 Tervetuloa! Tilaisuuden avaavat Suvi Hintsanen-Kärpijoki ja Sami Karjalainen Varmalta

9.10 Selviääkö Suomi eläkkeelle? Risto Murto, toimitusjohtaja Varma

9.45 Suomalaisen työelämän muutokset megatrendien valossa. Elina Hiltunen, futuristi

10.20 Tauko - tilaisuus verkostoitua

10.35 Miten huippuasiantuntijat ja osaajat pidetään kiinni työelämässä? Kristiina Michelsson, toimitusjohtaja, Tekonivelsairaala Coxa

11.10 Tarvitaanko fyysistä kuntoa enää tulevaisuuden työelämässä? Tommi Vasankari, johtaja, UKK Instituutti

12.00 Lounas

Puhujat

Risto Murto

Toimitusjohtaja, Varma

Risto Murto on toiminut Varman toimitusjohtajana jo vuodesta 2014 lähtien. Tätä ennen hän vastasi Varman sijoitustoiminnasta vuosina 2006–2013. Aiemmin hän on työskennellyt mm. toimitusjohtajana Opstock Oy:ssa ja ekonomistina Suomen Pankissa. Risto Murto on E2 Tutkimuksen ja TELA ry:n hallituksen puheenjohtaja ja Arvopaperimarkkinayhdistyksen hallituksen puheenjohtaja sekä Nordea Bank Oyj:n ja Sampo Oyj:n hallituksen jäsen.

Elina Hiltunen

Futuristi, kirjailija, yrittäjä

Elina Hiltunen on futuristi, kauppatieteiden tohtori ja diplomi-insinööri. Parhaillaan Elina tekee toista väitöskirjaansa Maanpuolustuskorkeakouluun aiheesta science fictionin käyttö puolustusorganisaation ennakoinnissa. Forbes-lehti on listannut hänet maailman 50 johtavan naisfuturistin joukkoon.

Kristiina Michelsson

Toimitusjohtaja, Tekonivelsairaala Coxa

Kristiina Michelsson on Tampereella toimivan Tekonivelsairaala Coxan toimitusjohtaja. Tehtävässään Kristiina on toiminut jo vuodesta 2020. Hän toimii myös Tampere-talon ja Tullinkulman Työterveys Oy:n sekä Ratinan Terveys Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Tampereen kauppakamarin varapuheenjohtajana, Lojer Groupin ja LähiTapiola Pirkanmaan hallituksen jäsenenä.

Tommi Vasankari

Johtaja, UKK Instituutti

Tommi Vasankari on suomalainen lääkäri, joka työskentelee UKK-instituutin johtajana. Tommi on koulutukseltaan lääketieteen tohtori. Hän on sotilaslääketieteen professori Tampereen yliopistossa ja liikuntafysiologian dosentti Turun yliopistossa ja toimii tällä hetkellä Suomen diabetesliiton hallituksen puheenjohtaja ja on toiminut Maailman terveysjärjestön HEPA Europe -verkoston hallituksen puheenjohtajana.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä