Työkykyklinikka: Maksuluokkamallin uudistus vaikuttaa työterveysyhteistyöhön

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tallenne

Tässä webinaarissa käsittelemme 1.1.2024 voimaan tullutta maksuluokkamallin uudistusta ja sen vaikutuksia työterveysyhteistyöhön. Tavoitteena on antaa työterveyshuolloille ja HR-asiantuntijoille perustietoa maksuluokkamallin uudistuksesta ja sen taustoista.

Käsittelemme myös sitä miten muutos kannattaa huomioida työterveysyhteistyössä ja työkyvyn tuen prosesseissa. Webinaarissa aiheesta alustaa Varman ylilääkäri Jan Schugk, aktuaari Sami Hårdh sekä asiantuntijalääkäri Tiia Reho.

Kysymyksiä voit laittaa ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä sekä kysyä webinaarin aikana.

Puhujat

Jan Schugk

Ylilääkäri, Varma

Jan Schugk toimii Varman ylilääkärinä, ja hän johtaa Varman lääkäritoimintoa.  Hänen työhönsä kuuluu muun muassa lääketieteellinen ratkaisutoiminta työkyvyttömyyseläke- ja työeläkekuntoutushakemuksiin liittyen. Lisäksi hän on mukana työkyvyttömyysriskinhallintaan liittyvässä tutkimustoiminnassa ja tekee yhteistyötä asiakasorganisaatioiden kanssa työkykyjohtamiseen liittyvissä tilanteissa. 

Sami Hårdh

Aktuaari, Varma

Sami Hårdh toimii Varmassa vakuutusmaksua ja vastuuvelkaa koskevien laskuperusteiden, sekä data-analytiikkaan pohjautuvien palveluiden kehittämisen parissa. Sami on sosiaali- ja terveysministeriön hyväksymä vakuutusmatemaatikko (SHV).

Tiia Reho

Asiantuntijalääkäri

Tiia Reho on Varman asiantuntijalääkäri, jonka päätavoite on kehittää yhteistä ymmärrystä työkykyä tukevista tekijöistä työelämässä sekä työkyvyn tukemisen mahdollisuuksista. Taustaltaan Tiia on lääketieteen tohtori ja työterveyshuollon ja terveydenhuollon erikoislääkäri.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä