Työkykyklinikka: Tunne työkykysykli kyselyt

Ilmoittautuminen on päättynyt
Tämä työkykyklinikka on tarkoitettu Varman asiakkaille.

Varman Tunne työkykysykli -kyselyt ovat uudistuneet. Ilmoittaudu mukaan ja opi miten kyselyt käynnistetään ja raportoidaan. Saat myös konkreettisia ohjeita kyselyiden käyttöön.

Kyselyiden avulla voit kartoittaa henkilöstön kokemuksia keskeisistä työkykyyn yhteydessä olevista tekijöistä ja saada tietoa mahdollisista työkykyriskeistä.

Työkykyklinikan fasilitoi Varman työkykyjohtamisen kehityspäällikkö Jaana Ahervuo ja Zef Oy:n Saara Arolainen.

 

Tilaisuus toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on vähintään 15 henkilöä. 

Työkykyklinikan asiantuntijat:

Jaana Ahervuo

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Jaana Ahervuo toimii työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä Varmassa. Jaanan tehtävänä on auttaa asiakasyrityksiään kehittämään työkykyjohtamista työkykyriskien vähentämiseksi. Työkykyjohtamisen kehittämisessä Jaana auttaa tilannekuvan kirkastamisessa sekä tarvittavien toimenpiteiden määrittämisessä ja toteuttamisessa. Lisäksi Jaana sparraa johtoa ja valmentaa esimiehiä toimimaan työkykyjohtajina. Jaanaa innostaa erityisesti valmentava johtaminen sekä ihmisten kokonaisvaltainen työkyvyn kehittäminen, joihin Jaana entisenä joukkueurheilijana ammentaa eväitä muun muassa urheilusta.

Saara Arolainen

Lead Coach, Zef Oy

Saara Arolainen toimii Zeffillä pääkouluttajana. Saara vastaa Zeffillä käyttöliittymäkoulutuksista, auttaa uusia asiakkaita ohjelmiston tehokkaassa käytössä ja vetää asiakasprojekteja.

Saaran sydäntä lähellä on asiakaslähtöisyys ja -tyytyväisyys. Saaralla on aiempaa kokemusta mm. kieltenopetuksesta, ohjelmistojen käyttöönottoprojekteista ja asiakaskokemuksen kehittämisestä eri työnantajilla.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä