Työkykyklinikka: Varman uudistunut varhaisen välittämisen

Ilmoittautuminen on päättynyt
Tämä työkykyklinikka on tarkoitettu Varman asiakkaille.

Työn murros ja työn tekemisen tapojen muutos haastaa työkykyjohtamista. Tässä työkykyklinikassa keskustellaan siitä, miten Varman työkyvyn varmistamisen mallin välineet voivat olla tässä avuksi.

Työkykyklinikat ovat Varman asiakkaille suunnattuja keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksia organisaatioiden työkyvyttömyysriskien hallitsemiseksi. Ajatuksena on saattaa yhteen asiakkaita, joiden organisaatioissa työkykyhaasteet ovat jokseenkin samankaltaisia ja siten työkyvyttömyysriskinhallintaan liittyvät teemat yhteisiä.​

Tunnin mittaista työkykyklinikkaa fasilitoivat Varman työkykyjohtamisen asiantuntijat.

Tilaisuus toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on vähintään 15 henkilöä. 

Työkykyklinikan asiantuntijat

Anne Koutu

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Anne Koutu työskentelee työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä Varman työkykypalvelut -toiminnossa. Työkyjohtamisen kehityspäälliköt auttavat asiakkaita tunnistamaan työkykyriskejä ja löytämään vaikuttavia eri tason keinoja työkyvyttömyyden ehkäisemiseksi. Annea kiinnostaa erityisesti nuorten työkykyisyyden vahvstaminen alati muuttuvassa työelämässä.

Miia Santamäki

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Miia Santamäki työskentelee Varmassa työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä. Miialla on vankka työkokemus asiakasyritysten työkyvyttömyysriskien hallinnan ja ammatillisen kuntoutuksen konsultoinnista. Miiaa kiinnostaa asiakkaiden tukeminen työkykyjohtamisessa ja työkyvyttömyysriskien hallinnassa, osana strategista johtamista.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä