Työkykyklinikka: Varman varhaisen välittämisen malli

Ilmoittautuminen on päättynyt
Tämä työkykyklinikka on tarkoitettu Varman asiakkaille.

Työn murros ja työn tekemisen tapojen muutos haastaa työkykyjohtamista. Tässä työkykyklinikassa keskustellaan siitä, miten Varman työkyvyn varmistamisen mallin välineet voivat olla tässä avuksi.

Työkykyklinikat ovat Varman asiakkaille suunnattuja keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksia organisaatioiden työkyvyttömyysriskien hallitsemiseksi. Ajatuksena on saattaa yhteen asiakkaita, joiden organisaatioissa työkykyhaasteet ovat jokseenkin samankaltaisia ja siten työkyvyttömyysriskinhallintaan liittyvät teemat yhteisiä.​

Tunnin mittaista työkykyklinikkaa fasilitoivat Varman työkykyjohtamisen asiantuntijat.

Tilaisuus toteutetaan mikäli ilmoittautuneita on vähintään 15 henkilöä. 

Työkykyklinikan asiantuntijat

Anne Koutu

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Anne Koutu työskentelee työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä Varman työkykypalvelut -toiminnossa. Työkyjohtamisen kehityspäälliköt auttavat asiakkaita tunnistamaan työkykyriskejä ja löytämään vaikuttavia eri tason keinoja työkyvyttömyyden ehkäisemiseksi. Annea kiinnostaa erityisesti nuorten työkykyisyyden vahvstaminen alati muuttuvassa työelämässä.

Hanna Peri

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Hanna Peri työskentelee työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä Varman työkykypalveluissa. Hanna tukee Varman yritysasiakkaita työkykyjohtamisen moninaisissa ja kompleksisissa teemoissa ja auttaa löytämään vaikuttavia eri tason keinoja työkyvyttömyyden ehkäisemiseksi. Hannaa kiinnostaa erityisesti strateginen, liiketoimintalähtöinen työkykyjohtaminen, tietotyöhön liittyvien työkykyilmiöiden tarkasteleminen ja ratkaisujen löytäminen sekä nuorten työkykyisyyden tukeminen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä