Työkykykyselyjen kyselytunti

Ilmoittautuminen on päättynyt

Mikä askarruttaa kyselyn rakentamisessa tai tulosten raportoinnissa? Osallistu kyselytuntiin, jossa osallistujien kysymyksiin vastaavat lead coach Saara Arolainen (Zef Oy) ja työkykyjohtamisen kehityspäällikkö Jaana Ahervuo.

Voit lähettää myös kysymyksen etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä ja kysyä kyselytunnin aikana. Tervetuloa mukaan!

Kyselytunnilla mukana

Saara Arolainen

Lead Coach, Zef Oy

Saara Arolainen toimii Zeffillä pääkouluttajana. Saara vastaa Zeffillä käyttöliittymäkoulutuksista, auttaa uusia asiakkaita ohjelmiston tehokkaassa käytössä ja vetää asiakasprojekteja.

Saaran sydäntä lähellä on asiakaslähtöisyys ja -tyytyväisyys. Saaralla on aiempaa kokemusta mm. kieltenopetuksesta, ohjelmistojen käyttöönottoprojekteista ja asiakaskokemuksen kehittämisestä eri työnantajilla.

Jaana Ahervuo

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

Jaana Ahervuo toimii työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä Varmassa. Jaanan tehtävänä on auttaa asiakasyrityksiään kehittämään työkykyjohtamista työkykyriskien vähentämiseksi. Työkykyjohtamisen kehittämisessä Jaana auttaa tilannekuvan kirkastamisessa sekä tarvittavien toimenpiteiden määrittämisessä ja toteuttamisessa. Lisäksi Jaana sparraa johtoa ja valmentaa esimiehiä toimimaan työkykyjohtajina. Jaanaa innostaa erityisesti valmentava johtaminen sekä ihmisten kokonaisvaltainen työkyvyn kehittäminen, joihin Jaana entisenä joukkueurheilijana ammentaa eväitä muun muassa urheilusta.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä