SomeWorks panostaa hyvinvointiin

SomeWorks on sosiaalisen median toimisto, joka kasvaa vauhdilla luomalla asiakkaille lisäarvoa sosiaalisen median ratkaisujen kautta ja tekemällä monipuolista sisällöntuotantoa. Sosiaalisen median huipputyöntekijät ovat alan sisällä erittäin kilpailtuja, sillä osaava työntekijä ja hyvä työntekijä tuo yritykselle ja asiakkaille paljon hyötyä liiketoimintaan.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kasvava trendi, jonka vaikutukset näkyvät niin työelämässä kuin työntekijöiden henkilökohtaisessa elämässä. SomeWorks tekee läheistä yhteistyötä työkyvyn tukemisessa liikunta-ja hyvinvointipalveluita tarjoavan Erimover-yrityksen kanssa. Erimoverin hyvinvointikonsepti syntyi tarpeeseen tarjota erityistä ja erilaista liikuntaa ja wellnessiä, mitä muilla ei ole ollut tarjota. Erimover tarjoaa hyvinvointia ja liikuntaa yrityksille ja julkiselle sektorille.

Henkilökohtainen wellness-suunnitelma

Yhteistyössä Erimoverin kanssa SomeWorks päätti pelkän liikuntaseteleiden tarjoamisen sijasta panostaa työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Jokaiselle työntekijälle suunnitellaan henkilökohtainen wellness-suunnitelma, jonka avulla työntekijä voi keskittyä huolehtimaan itsestään kokonaisvaltaisesti. Kun hyvinvointi koostuu sekä liikunnasta, monipuolisesta ravinnosta ja henkisestä hyvinvoinnista, kykenee henkilö parhaisiin suorituksiinsa työpäivän aikana.

SomeWorksin uusin työntekijä Elina Saunamäki liittyi tiimiin helmikuun puolivälissä. Ennen lopullista päätöstä siirtymisestään SomeWorksille hänen tuli kuitenkin tehdä valinta useampien työtarjousten välillä. Sosiaalisen median toimistoja vertaillessaan eroavaisuuksia löytyi jonkin verran, mutta suurimmassa roolissa päätöksenteossa oli SomeWorksin päätös huolehtia työntekijöistään kokonaisvaltaisesti.

− Olen viimeisten vuosien aikana halunnut keskittyä entistä enemmän omaan hyvinvointiini ja sen lisäämiseen. Löydettyäni itseäni motivoivat liikuntalajit, kuten joogan ja juoksun, olen tajunnut, miten paljon arkipäivän jaksamiseen liikunta vaikuttaa. Tehdessäni töitä suurella intohimolla, jää monipuolisen ravinnon miettiminen kuitenkin usein taka-alalle. Olin todella positiivisesti yllättynyt SomeWorksin halusta panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja onnellisuuteen kokonaisvaltaisesti. Erimoverin wellness-suunnitelman avulla voin yhdessä asiantuntijan kanssa miettiä, miten pidän itseni terveenä, onnellisena ja motivoituneena viikosta ja kuukaudesta toiseen - sekä töissä että vapaa-ajalla, iloitsee Social Media Planner Elina Saunamäki SomeWorks Oy:stä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä