Unelma yrittäjyydestä konkretisoituu uuden työkalun avulla

Onnistuyrittajana.fi on ilmainen verkkopalvelu, joka auttaa yrittäjää toiminnan suunnittelussa. Jos haaveilet oman yrityksen perustamisesta, sivustolta löydät tarkat laskurit ja hyödyllistä faktaa yrittäjää koskettavista asioista.

Onnistuyrittajana.fi –verkkosivusto tukee yrittäjän arkea alkumetreiltä lähtien. Varman, Nordean ja Vakuutusyhtiö IFin luoma sivusto on hyvä apuväline erityisesti yrityksen perustamisvaiheessa, jolloin kaikki tärkeä tieto tulee olla helposti saatavilla, yhdessä paketissa. Palvelu kulkee yrittäjän kanssa suunniteltua polkua eteenpäin ja auttaa talousasioiden ennakoinnissa. Päätoimittaja Jukka Kuisma on ollut palvelun suunnittelussa ja kehitystyössä mukana.

- Tällaista helppokäyttöistä palvelua ei ole ollut aiemmin tarjolla. Halusimme tarjota yrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville konkreettisen työkalun, Kuisma kertoo.

Yrittäjän matkakumppani

Sivuston valttina on maksuton ja kattava palvelu, jota ei ole aiemmin ollut saatavilla. Helppokäyttöisellä sivustolla olevaa polkua seuraamalla aloitteleva yrittäjä löytää suoraan oikeisiin paikkoihin, oikeiden asioiden äärelle. Liiketoimintasuunnitelma ja erilaiset kannattavuuslaskurit ovat suuri apu.

Palvelu neuvoo yrittäjää seuraavan askeleen ottamisessa ja muistuttaa asioista, joita tulisi huomioida. Sivustolta pääsee esimerkiksi suoraan hankkimaan toiminnan pyörittämiseen tarvittavat palvelut, kuten YEL-vakuutuksen, joka on yrittäjille pakollinen.

- Haluamme tukea yrittäjyyttä ja sen onnistumista. Se on yhteiskunnallisesti tärkeä asia, Kuisma sanoo.

Vuoden 2015 talvella alkunsa saanutta palvelua kehitetään koko ajan asiakkaiden palautteen pohjalta.

- Palvelut eivät ole täysin valmiita koskaan, Kuisma muistuttaa.

Keväällä sivuston näkyvyyttä on tarkoitus lisätä ja saattaa isommin ihmisten tietoisuuteen. Sivusto onkin jo onnistunut tavoittamaan yrittäjiä ja yrittäjyydestä haaveilevia. Palvelun käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä ja palvelu on vastannut tarpeeseen.

- Palaute on ollut erittäin positiivista, käyttäjät ovat helppokäyttöisyyden lisäksi kiitelleet muun muassa palvelun maksuttomuutta ja tarpeellisuutta. Yrittäjät kokevat kaiken avun ja tuen tärkeänä.

Teksti ja kuva: Nina Pihlas

Voisit olla kiinnostunut myös näistä