Kiihdytä yrityksesi kasvukaistalle – haku Kasvu Openiin on nyt auki

Kasvu Open on Suomen suurin kasvuyrittäjyysohjelma, joka tänä vuonna kohtauttaa 450 kasvuyritystä yli 900 Suomen liike-elämän huipun kanssa, järjestää 110 tapahtumapäivää ympäri Suomen ja luo ainutlaatuisen mahdollisuuden vauhdittaa liikeideaa tai jo olemassa olevaa toimintaa kohti kasvua.

Suomen juhlavuoden kunniaksi Kasvu Open seuloo 100 kasvuhaluisinta yritystä. Onko sinun yrityksesi näiden sadan joukossa?

– Kasvu Open tarjoaa tänä vuonna yrityksille ennätysmäärän maksutonta sparrausta. Yrittäjä saa Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta apua kasvusuunnitelmaansa. Me tuomme mukaan sparrauksen, rahoittajat ja osaajat – yrittäjältä tarvitaan kasvutahtoa lähteä mukaan, Varman yritysasiakkuuksien johtaja Mika Mäkinen kertoo.

Varma on ollut jo useamman vuoden aktiivisesti mukana Kasvu Openissa.
– Se on meille erinomainen kanava kuulla, mitä kasvuyritysten ja yrittäjien arkeen todella kuuluu ja millaista apua he kasvuponnisteluissaan kaipaavat. Olemme valjastaneet mukaan parhaat osaajamme, jotka kädet savessa mylläröivät suomalaisyrityksiä kasvuun. Kasvu Open onkin mukaan lähteville yrityksille huikea mahdollisuus oppia parhailta asiantuntijoilta ja toisilta yrityksiltä niin onnistumisista kuin haasteistakin. Mielenkiintoista nähdä, mitä Kasvu Openin maaperästä Suomen juhlavuoden aikana versoo!

Tee kasvusta mahdollista – lähde mukaan!

Vielä ehtii mukaan kauden 2017 Kasvupoluille. Haettavana on tällä hetkellä 11 eri toimialoille tai alueille suunnattua kasvuohjelmaa, joissa yritysten kasvusuunnitelmia haastavat ja tukevat eri alojen asiantuntijat. Tarjolla on mm. liikenne- ja matkailualan yritysten sparraukseen sekä eri alojen myynnin ja markkinoinnin tukemiseen liittyvät Kasvupolut. Alueellisista Kasvupoluista tarjolla on vielä Lapin, Itä-Uudenmaan, Länsi-Uudenmaan ja Salon seudun, Kanta-Hämeen, Lahden ja Keski-Suomen Kasvupolut. Seuraa Kasvupolkuhakujen aikataulua.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä