Kalasataman Kampus on huippumoderni toimistoalusta

Nykyaikaisen työnteon tarpeisiin tarjotaan muuntojoustavia tiloja erinomaisten liikenneyhteyksien ja palveluiden äärelle.

Varma rakennuttaa Kalasataman metroaseman välittömään läheisyyteen Keskon uutta pääkonttoria K-kampusta. Rakennuksen laajennusosaan valmistuva Kalasataman Kampus tarjoaa kuudessa kerroksessa yhteensä noin 10 000 neliömetriä muunneltavaa toimistotilaa.

Tarjoamme nykyajan työntekoon sopivia tiloja, joissa ihmiset viihtyvät ja tekevät tulosta.

"Laajennusosan yksi kerros on noin 2000 neliömetrin alusta, johon voi luoda erilaisia työnteon tiloja. Kerros voidaan jakaa joustavasti 2-4:n lohkoon erikokoisten yritysten tarpeisiin. Ikkunaseinät on "vapautettu" pienistä toimistokopeista, joten se mahdollistaa layoutin aivan uudella tavalla. Vastaavalla ajatuksella toteutettuja kiinteistöjä ei markkinasta montaa löydy", Varman kiinteistökehittäjä Benjamin Kalliola valottaa.

Ainutlaatuista tiloissa on Kalliolan mukaan muutakin. Ensinnäkin Kesko on vieressä, joten heidän kanssaan yhteistyötä tekevälle tai suunnittelevalle yritykselle parempaa sijaintia tuskin on. Myös talon yhteistilat edustavat uniikkia ajattelutapaa. "Ylimpään kerrokseen tuleva coworking-tila on yritysten yhteiskäytössä joko työntekoon tai hetken rentoutumiseen. Tila tulee myös varattavaksi yksityiskäyttöön."

Varma on mallintanut rakennuksen havainnekuvat realistisiksi virtuaalitodellisuusmalleiksi, joihin kiinnostuneet pääsevät tutustumaan Kalasatamassa jo ennalta.

"Tarjoamme nykyajan työntekoon sopivia tiloja, joissa ihmiset viihtyvät ja tekevät tulosta. Kalasataman Kampukseen tulevat yritykset näyttäytyvät myös mielenkiintoisina työnantajina."

Varma on merkittävä ja vastuunsa kantava suomalainen kiinteistösijoittaja

Varman sijoitussalkkuun kuuluu suorien kiinteistösijoitusten lisäksi kiinteistörahastoja niin kotimaasta kuin ulkomailta. Yhtiö kehittää aktiivisesti omaa kiinteistökantaansa ja sen kiinteistöistä 22 on jo saanut BREEAM-ympäristösertifikaatin. Varman tavoitteena on sertifioida kaikki merkittävät toimitilakohteet vuoteen 2025 mennessä.

Varman kiinteistökehittäjä Benjamin Kalliola avaa Kalasataman Kampus -talon mahdollisuuksia.

"Kiinteistöissämme on yli 5 000 aurinkopaneelia. Niiden ja muiden toimenpiteiden avulla vuonna 2017 kiinteistöjemme hiilidioksidipäästöt pienentyivät 18 prosenttia vuoden 2015 tasosta", Kalliola iloitsee.

Lue lisää Varman toimitiloista

Voisit olla kiinnostunut myös näistä