Tutustu uuteen Varma mediaan!

Erityisesti Varman yrittäjäasiakkaille suunnattu uusi digitaalinen Varma media sisältää runsaasti mielenkiintoisia haastatteluja, tarjoaa yrittäjien innostavia tarinoita ja jakaa monipuolista hyötytietoa.

 

 

Varman asiakkaille suunnattu uusi digitaalinen Varma media sisältää runsaasti mielenkiintoisia haastatteluja, tarjoaa yrittäjien innostavia tarinoita ja jakaa monipuolista hyötytietoa mm. työn uusista ilmiöistä. Uusi digitaalinen julkaisu sai entistä Varma-lehteä laajemman sisällön lisäksi täysin uuden ulkoasun.

Varma haluaa olla yhteistyössä yritysasiakkaidensa kanssa edistämässä näiden kasvua ja kansainvälistymistä sekä uusien työpaikkojen syntymistä.

Varma mediassa kokeneet yrittäjät ja muut asiantuntijat antavat hyviä vinkkejä kasvunälkäisille yrittäjille. Henkilöstön hyvinvointi ja osaaminen ovat välttämättömiä, jotta yritys voi kehittyä ja tekijät jaksavat töissään. Työkykyjohtamisen ja kuntoutuksen lisäksi Varma media kertoo eläketurvaan liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Julkaisussa ovat vahvasti esillä myös talouteen, uuteen teknologiaan, kasvuyrityksiin ja vastuullisuuteen liittyvät aiheet. Uudet teknologiat myllertävät markkinoita ja avaavat uusia ennennäkemättömiä bisnesmahdollisuuksia. Kaikenkokoisten yritysten on otettava entistä tarkemmin huomioon yhteiskuntavastuuseen ja ympäristöön liittyvät seikat.

Varma toteutti Varma median yhteistyössä Solitan ja Fokus Media Sisun kanssa.

 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä