Varman vuosi- ja yritysvastuuraportti on julkaistu

Varman ensimmäinen GRI-standardien (Global Reporting Initiative) mukainen vuosi- ja yritysvastuuraportti on julkaistu.

Vastuullisuus on vahvasti osa Varman strategiaa ja liiketoimintaa.

‒ Vuonna 2016 otimme vastuullisen liiketoiminnan kehittämisessä isoja harppauksia, joista kerromme nyt ensimmäisessä GRI-standardeja noudattavassa yritysvastuuraportissamme. Meille oli luontevaa yhdistää perinteinen vuosikertomussisältö ja yritysvastuutiedot samaan integroituun raporttiin, koska vastuullisuus on olennainen osa perustehtäväämme, kertoo yritysvastuupäällikkö Katariina Sillander.

Vuosi- ja yritysvastuuraportti peilaa Varman vastuullisuuden painopisteitä ja niille asetettuja tavoitteita. Raportista löytyy tietoa mm. siitä, miten kannamme vastuuta 870 000 asiakkaastamme sekä toimistamme eläkevarojen turvaamiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Varman sähköinen vuosi- ja yritysvastuuraportti 2016 on julkaistu osoitteessa http://www.varma.fi/vuosikertomus, mistä löytyvät myös Toimintakertomus ja tilinpäätös 2016 sekä Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä erillisinä pdf-raportteina.

Varman vuosikertomus julkaistaan ruotsiksi ja englanniksi viikolla 12.

Lisätietoja:
Yritysvastuupäällikkö Katariina Sillander, puh. 040 709 9836
Viestintäpäällikkö Leena Rantasalo, puh. 050 300 7980
sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@varma.fi

Linkit:
Vuosikertomus
Toimitusjohtaja Risto Murron katsaus vuodesta 2016
Tulostiedot ja sijoitukset

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on Suomen vakavaraisin työeläkeyhtiö ja suurin yksityinen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla noin 870 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2016 Varman maksutulo oli 4,7 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,3 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli vuoden 2016 lopussa 42,9 miljardia euroa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä