Uudistunut työeläkeote tarjoaa kokonaisnäkymän omaan eläketurvaan

Työeläkeote on uudistunut käyttäjäystävällisemmäksi. Asiakkaidemme käytössä on nyt Varman oma työeläkeote aikaisemman Työeläke.fi:n otteen sijaan. 

- Uusi työeläkeote näkyy suoraan ruudulla, kun ote aiemmin oli pdf-muotoinen. Oman eläketurvan kehityksen näkee yhdellä silmäyksellä ja +-merkin takaa voi tarkistaa vuosiansiot ja tiedot palkattomien aikojen eläketurvasta kuudelta edeltävältä vuodelta. Lisäksi palvelussa voi laskettaa eläkearvioita eri eläkelajeista ja kuntoutusrahasta, eläkejohtaja Jyrki Rasi kertoo.

Ne Varman asiakkaat, jotka eivät ole tarkistaneet sähköistä työeläkeotettaan verkossa, saavat otteen postitse kolmen vuoden välein. Tänä vuonna otteita lähetetään touko-elokuussa syntyneille. 58 vuotta täyttäneille ote lähetetään vuosittain. Otteiden postitus käynnistyy kesäkuussa.

Työeläkealan yhteinen Työeläke.fi-verkkopalvelu uudistui toukokuun alussa. Työeläke.fi ohjaa Varman asiakkaat nyt paremmin Varman omien verkkopalveluiden äärelle. Asiakkaan tarvitsee kirjautua palveluun vain kerran. 

- Tämä tuo kattavat verkkopalvelumme asiakkaidemme käyttöön myös silloin, kun hän lähestyy meitä Työeläke.fi:n kautta, Jyrki Rasi painottaa.

Lisätietoa työeläkeotteesta

Voisit olla kiinnostunut myös näistä