Varma liittyi mukaan Ilmastokumppanit-verkostoon

Varma liittyi tänään mukaan Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän Ilmastokumppanit-verkostoon, jossa on mukana yli 60 suurta yritystä ja tukijäsentä. Tavoitteena on yhteisvoimin vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja hillitä ilmastonmuutosta yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Varman toimitusjohtaja Risto Murto allekirjoittaa Varman puolesta ilmastositoumuksen kaupunginjohtaja Jussi Pajusen kanssa. Sitoumuksissa kukin uusi jäsen määrittelee omat ilmastotavoitteensa, joiden toteutumista seurataan.

– Ilmastokumppanit on meille luonteva verkosto, sillä yksi Varman keskeisistä vastuullisuustavoitteista on ilmastonmuutoksen hillintä. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet hiilijalanjäljen pienentämiseksi salkussamme; esimerkiksi osakesijoitusten CO2-jälkeä aiotaan keventää 25 prosenttia ja kiinteistösijoitusten 15 prosenttia vuoteen 2020 mennessä”, sanoo Varman toimitusjohtaja Risto Murto.

Varman sijoitusten ilmastopolitiikan pitkän tähtäimen tavoitteena on, että salkusta tulee Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteiden mukainen.

Lue lisää Helsingin kaupungin tiedotteesta.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä