Helsingissä Kalasataman työmaalla tapahtui vakava työtapaturma maanantaina

Helsingin Kalasataman työmaalla osoitteessa Työpajankatu 12 tapahtui vakava työtapaturma maanantaina 12.2. puolenpäivän aikaan. Tavaranostinta asentamassa olleet kaksi henkilöä putosivat hissin nostokorista; toinen heistä loukkaantui vakavasti ja toinen kuoli saamiinsa vammoihin. Tapausta tutkitaan alustavasti työ-tapaturmana.

– Olemme syvästi järkyttyneitä tapahtuneesta ja ajatuksemme ovat onnettomuuden uhrien omaisten ja läheisten luona, sanoo Varman kiinteistökehittäjä Benjamin Kalliola.

Rakennushankkeen tilaajana toimii työeläkeyhtiö Varma (Kiinteistö Oy Sompasaaren Tukoeka) ja päätoteut-tajana Haahtela-rakennuttaminen Oy.

– Työmaalla työskenteleville on tarjottua kriisiapua ja sitä jatketaan myös tulevina päivinä. Työturvallisuus on rakennushankkeissa ensiarvoisen tärkeää ja käymme myös siihen liittyviä asioita uudelleen läpi työmaalla, Haahtela-rakennuttaminen Oy:n toimitusjohtaja Eero Kiljunen sanoo.

Kyseinen työmaa on Kalasataman Kampus, jossa rakennetaan yhteensä noin 35 000 m²:n toimistokokonaisuutta ja jonka yhteyteen tulee myös K-ryhmän tuleva päätoimitalo.

Lisätietoja:
Kiinteistökehittäjä Benjamin Kalliola, puh. 0500 996 688, benjamin.kalliola@varma.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä