Varman kuntoutujille uusia verkkopalveluita

Varman kuntoutujien käyttöön on avattu vertaistukipalvelu, jossa he voivat jakaa omia kuntoutuskokemuksiaan ja tutustua muiden kokemuksiin. Palvelun tarkoituksena on auttaa muita samassa tilanteessa olevia. Toisen kuntoutujan jakamasta tarinasta voi saada konkreettisen oivalluksen, millaisessa tilanteessa kuntoutuksesta on hyötyä.

Kuntoutujan verkkopalveluista löytyvät nyt myös kattavat tiedot Varman kuntoutuskumppaneista ja niiden tarjoamista palveluista. Asiakkaamme voi arvioida monipuolisen työkalun avulla, kuinka yhteistyö oman kuntoutuskumppanin kanssa on sujunut. Arviot julkaistaan verkkopalvelussamme.

Kehitämme kuntoutujien palveluita jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tarjoamme asiakkaillemme verkkopalvelun, joka alkaa kuntoutuksen hakemisesta ja suunnittelusta ja kattaa koko polun kuntoutuksen päättymiseen asti.

Työeläkekuntoutus antaa mahdollisuuden jatkaa työelämässä, jos sairaus haittaa työssä jatkamista. Työeläkekuntoutus voi olla esimerkiksi työkokeilua omalla tai uudella työpaikalla tai uuden ammatin opiskelua.

Kuntoutuksen edellytyksenä on kuntoutussuunnitelma, jonka tekemisessä eri puolilla Suomea toimivat kuntoutuskumppanimme auttavat. Kuntoutuksen ajalta maksamme kuntoutusrahaa, joka on suuruudeltaan työkyvyttömyyseläke korotettuna 33 prosentilla.

Kuntoutus on tuloksellista. Vuonna 2017 Varman kuntoutujista 75 % eli 1 335 henkilöä palasi takaisin työelämään.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä